2777
2789
عنوان

گروگانگیری خانواده ی رشتی به مدت دو سال

| مشاهده متن کامل بحث + 4641 بازدید | 125 پست
منم شک کردم سر اینکه نکنه وکیله کلاهبرداری چیزی کرده بعد مجبور شده این داستانارو دربیاره از خودش

اره اینم امکانش هست 

پدر خانواده هم وکیل بوده خب واقعا دادگاه باید میفهمید دیگه 

اینکه از خود در آوردی هم باشه امکانش هست 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره اینم امکانش هست پدر خانواده هم وکیل بوده خب واقعا دادگاه باید میفهمید دیگه اینکه از خود در آوردی ...

کلا ماجرای عجیبیه

کلی هم باگ داره 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

من داستانشو تو یه پیج خوندم و مصاحبه کاملشونو 

مث اینکه فکر همه جارو کرده بودن گروگان گیرا 

تنها چیزی که این خانواده ازش شکایت داشتن این بود که اکه مدرسه و دانشگاه پیگیر میشد زودتر آزاد میشدیم 

بنده خداها میگفتن اسم بچه هامونو از سیستم آموزش پرورش و دانشگاه خط زدن و اصلن پیگیر نبودن

من شنیدم به همه گفتن ما مهاجرت کردیم . برای سند زدن هم کسی متوجه نمیشده ظاهرا . کارمند دفتر اسنادم ک ...

آخه آموزش و پرورش باید میفهمید 

بعد پدر خانواده وکیل بوده هر جور بوده می‌فهمیدند 

حتی میگفته رئیس دفتر اسناد ما رو می‌شناخت 

اهو خانم هستم اولا اسمم رو دوس نداشتم ولی تو تاپیکی که زدم همه گفتن قشنگه و عاشق اسممم🥺❤️ امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋 زن آینده اقا حسین 🍷🍰 یه دختر شیرازی زیبا🥺❤️

۳ ماه چجوری همه چیو ب نام خودش بزنه و بفروشه😂

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

خیلی ابهام داره

خیلییییی زیادددد

دو سال نبوده ۲۹ ماه بوده تازه حقوق اجتماعی شون هم گرفته شده حتی مانع تحصییل مجدد بچه هاشون شدن

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
ماجراش چیه کی گفته اینارو

تاپیک قبلی رو بخون عزیزم 

آخه آموزش و پرورش باید میفهمید بعد پدر خانواده وکیل بوده هر جور بوده می‌فهمیدند حتی میگفته رئیس دفتر ...

خانواده‌ گفتن مدرسه هیچ سراغی از بچها نگرفته و اسمشونو خط زده از لیست

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن