2777
2789

یه همکار دارم . ۴۰ سالشه ولی خیلی خیلی  جوونتره . خوش تیپ و خوش چهره هستش . یعنی من اول فک میکردم نهایت ۳۰ سالش باشه . اخلاقی هم ادم ارومی هستش . اصلا ندیدم عصبی بشه ‌ حتی مراجعا وقتی باهاش بحث ودعوا میکنن این سایلنت میمونه.  مهندسه ادارمونه. ماشین سانتافه داشت خونه شم جای خوبه شهر‌ . الان خانومش خونه و ماشینو ازش گرفته طلاق گرفت رفت . دلم براش سوخت‌ .یه دختر ۶ ساله ام داشت دختره خیلی خوشگل بود چشم رنگی موخرمایی.  شبیه اروپایی هاست . کپیه باباشم بود . دلم سوخت براش حقیقتا 🤕 ن پولش نه قیافش نه اخلاقش نتونست زن و زندگیشو براش نگه دازه خب 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بگیرش😂😂😂

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

مگه یه زن از شوهرش چی میخواد خب‌ ‌ برام عجیبه. شوهر خودم الان چن ماهه بیکاره ‌ . ن قیافه داره ن اخلا ...

ببین اینم شانس ما

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

اخلاقی که آدما تو اجتماع به نمایش می ذارن با اخلاق تو خونه فرق داره

تو محل کار شاید خیلی آروم و محترم و آبرودار باشه. باید ببینی تو خونه چی به سر زن و بچه اش اورده

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

دلیل طلاق زنه چیه ؟؟ همکار دلیل نمیشه تو خونه با زن و بچه اش مثل با همکارهای صمیمی باشه شاید به هزارتا دلیل ایشون مقصر بوده ولی اگر مقصر نیست چه دوره ای شده خدا صبر بده بچه کوچیک رو کجا گذاشته رفته واقعا که ...

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

خوب از کجا میدونی دلیل نداشته

یکی رو میشناسم شغل آزاد داشت و بقیه موارد همینکه تو میگی 

یکبار رفتم معازه دیدم زیاد از حد با منشی صمیمی هست نگو رابطه داشتن

زنه دقیقا فهمیده بود به جت سروصدا راه انداختن همه چیز مرد رو گرفت و طلاق گرفت

نمیگم همینه اما درهرحال قضاوت کار ما نیست وقتی خبر ندارین

شاید خیانت کرده 

شاید توی خونه وحشی و بد اخلاقه 

از روی ظاهرش که نباید قضاوت کنی

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

از کجا می دونی اخلاقش تو خونه هم خوبه؟؟

الان پدر من بیرون خونه مردم حلوا حلوا می کنن می ذارن سرشون بس آروم و موجه به نظر میاد.

داخل خونه مادرم از دست خودش و خانواده اش بس عصبین فراریه.

حالا شایدم برعکس باشه.

اما در کل نمیشه گفت کی خوب بوده و کی بد.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......