2777
2789

فردا میشی ۵ هفته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب میگن ۴ هفته و ۶ روز اما تو هفته ۵ هستی ! تو برنامه های بارداری هم اینطور زده یعنی فردا میشم ۵ هفت ...

نه فردا میشی ۵ هفته و ۱ روز

تا یه هفته بعدش میشی ۶ هفته

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

باید بگی تو ۴هفته هستی

تو تاریخ اولین روز از آخرین پریودیت رو میگی با تاریخی که سونو میده مقایسه میکنن رشد جنین رو بررسی میکنن

تو گوگل هم سرچ کنی محاسبه‌ی آنلاین زمان بارداری برات میاره که تاریخ هات رو بزنی میگه چند هفته ای

نه فردا میشی ۵ هفته و ۱ روزتا یه هفته بعدش میشی ۶ هفته

پس چرا تو برنامه های بارداری اینجوری مینویسه ؟ 

چند تا برنامه دارم همشون نوشتن هفته پنجم 😵‍💫 گیج شدم واقعا

پس چرا تو برنامه های بارداری اینجوری مینویسه ؟ چند تا برنامه دارم همشون نوشتن هفته پنجم 😵‍💫 گیج شد ...

ولش کن مهم نیست ۳ هفته دیگه برو سونو ۸ هفته اون تاریخ دقیق بهت میگه بعد بزن تو برنامه های بارادریت

باید بگی تو ۴هفته هستیتو تاریخ اولین روز از آخرین پریودیت رو میگی با تاریخی که سونو میده مقایسه میکن ...

میدونم اینو

من طبق همون الان حساب میکنم ۴ هفته و ۶ روز هستم 

اما داخل برنامه های بارداری میزنه ۴ هفته و ۶ روز (هفته پنجم بارداری )

این برام سواله ک من باید بگم داخل هفته پنجم یا داخل هفته ۴

ولش کن مهم نیست ۳ هفته دیگه برو سونو ۸ هفته اون تاریخ دقیق بهت میگه بعد بزن تو برنامه های بارادریت

پس میگی یعنی همون ۴ هفته رو حساب کنم و طبق اون برم سونو ؟

پس میگی یعنی همون ۴ هفته رو حساب کنم و طبق اون برم سونو ؟

ببین من ۶ هفته بودم فهمیدم باردارم رفتم سونو گفت ۶ هفته ای دو هفته دیگه بیا

حالا تو هم میخوای دو هفته دیگه برو ببین چند هفته میگه بهت

که دیگه برای ۸ هفته مطمئن بری

من بارداری قبلی ۶ هفته و ۵ روز رفتم و قلب مشخص بود

این دفعه ۷ هفته و ۱ روز

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ببین من ۶ هفته بودم فهمیدم باردارم رفتم سونو گفت ۶ هفته ای دو هفته دیگه بیاحالا تو هم میخوای دو هفته ...

اره همین کارو میکنم مرسی 

مونده بودم ک خودمو هفته پنج حساب کنم یا هفته ۶ 

من بارداری قبلی ۶ هفته و ۵ روز رفتم و قلب مشخص بوداین دفعه ۷ هفته و ۱ روز

چجوری حساب کردی ؟ من اخرین پریودم ۱۶ آذر بود 

وقتی میشمارم میشه ۴ هفته و ۶ روز 

اما داخل برنامه های بارداری میزنه 

(هفته پنجم 

۴ هفته و ۶ روز)