2777
2789
اخه فایده نگه داشتن کسی اینجوری با چنگ و دندون چیه!با کمال احترام به نظر شما، به نظر من کسی که فداکا ...

ببین عزیز من وقتی که یه زن یا مرد همه کار واسه هم توزندگی کرده باشن بازم یکی خیانت کنه دیگه خیلی احمقه وذاتش خرابه

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین اسی تو تاپیک قبلیت گفتی که لیفت گم شده وشوهرت روزی ۲بار میره حموم به نظرم اینا دلیل نمیشه که خیانت کرده باشه

زنداییه منم روزی۲بار میره حموم حتی شده چند بار یهو لباسای زیرش غیب شده یا وسایل حمومش غیب شده باشه یعنی باید شوهرش باید شک کنه وقتی خونه نیست مرد میاره خونه؟؟؟

انگار شما منظور منو متوجه نشدین اگه بخوام کامل بگم تعلیق میشم

نه والا نمیفهمم چی میگی این حرفا فضایی بانو میتونه تکلیف خانوم رو مشخص کنه بعد ینی چی یاد گرفتین سر هر چیزی میگین حتما ی چیزی کم گذاشتین؟ اره والا ی چوب کم گذاشتیم بکنیم تو استینشون 

نه والا نمیفهمم چی میگی این حرفا فضایی بانو میتونه تکلیف خانوم رو مشخص کنه بعد ینی چی یاد گرفتین سر ...

مجردم ولی بله چون عاشق روانشناسیم کتاباشو میخونم همه خیانتا بی دلیل نمیشه متاسفانه مردای ما بیماری گرفتن به اسم تنوع طلبی باید شریک زندگی مرد تو رابطه مدام تنوع ایجاد کنه هم تو مکان هم تو لباس وپوزیشین ها هم مرد هم زن نباید به شکل ابراز علاقه کنن اینجوری میگن که وقتی زنمون یا شوهرمون  این همه تنوع بلده چرا برم دنبال یکی دیگه

نه والا نمیفهمم چی میگی این حرفا فضایی بانو میتونه تکلیف خانوم رو مشخص کنه بعد ینی چی یاد گرفتین سر ...

من بدون علت حرف نمیزنم 

یکم کتاب روانشناسی بخونی بد نیست ببین زن ومرد نباید توزندگی واسه همه کم بزارن باید کاری کنن که توزندگیشون که تنوع باشه اگه این کارارو کردن وبازم یکیشون خیانت کرد یعنی طرفش احمقه وذاتش خرابه

مجردم ولی بله چون عاشق روانشناسیم کتاباشو میخونم همه خیانتا بی دلیل نمیشه متاسفانه مردای ما بیماری گ ...

همون دیگه‌ مجردی کلی ایده داری

منم مجرد بودم کلی حرف میزدم  ایناکه‌ تو میگی روانشناسی زرد هستش حرفایی که هیچ زمینه‌ی منطقی نداره ی خانوم هیچ‌کاری نداره؟ ادم نیس ؟ عروسک هستش؟ صب تا شب بشینه ایده بده بعد اجراش کنه اونم در زمینه ج‌ن س ی؟ اینکه چی بپوشم امشب؟ ارایش کنم بعد تحقیق کنه خب چجوری پوزیشن بده چی یاد بگیره؟ اجرا کنه! زنی مثل من که کلی سر کارم بچه دارم نهار شام باید درست کنم کلاس دارم خونه تمیز کردن و شستن و … دارم واقعا وقتی برای اینجور چیزا ندارم اما دارم تمام لحظات زندگیم برا همسرم و بچم رفاه فراهم میکنم بعد چون پوزیشنای زنای فیلما رو یاد نمیگیرم و‌دنبالش نیستم باید شوهرم بره دنبال اونا!! ببین ذهنتو با این حرفا پر نکن کتابم میخونی کتاب درست و منطقی بخون

هیچی . اموالشو میگم بزنه نامم . بعدم در خواست جدایی بده اونم که نمیتونه از تو و پولاش بگزره فرصت میخواد ببرش مشاوره اگر دست نشد دیگه برو....چون ممکنه صدتا مریضی بت بده . 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
ببین تو زندگی کجا براش کم گذاشتی که خیانت میکنه همه خیانت ها بی دلیل نیست

فکر کردی با چارتا کتاب خوندن همه زندگیو از بری . نه خانم . زن خیلی توجه محبت کنه شوهره میگه اویزونه

زیادی رابطه بخواد میگه تکراری . کم بخواد میگه سردی 

محل نده میگه روانی . محل بده میگه پیگیری 

تو برو شوهر کن بعد نسخه بپیچ که صدای دهل از دور خوشه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
فکر کردی با چارتا کتاب خوندن همه زندگیو از بری . نه خانم . زن خیلی توجه محبت کنه شوهره میگه اویزونهز ...

من که به هرکی این چیزارو گفتم وبا حرفام گوش کردن وزندگیشون عالی شد شوهراشون دیگه سمت هیچ زنی نرفتن

علتایی که میگی از نظر من همش مردوده اینا رو تو زندگی وقتی متاهل شدی اجراش کن اینا بیشتر ایده‌ها و ح ...

از نظر شما مردوده چون شوهرت تنوع طلب نیست،

خیلیا مثل سرشون شلوغ بود ومیگفتن شوهراشون بهشون خیانت میکنن منم دقیقا همینارو بهشون گفتم گوش دادن زندگیشون عالی شد وشوهراشون دیگه سمت هیشکی نرفتن من فقط نگفتم تو رابطه جنسی تنوع ایجاد کنن کلی گفتم