nasgolii مدیر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 3005 عنوان میخوام به احترام نامادریم | مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 81 پست که منو با همه وجودش بزرگ کرد و بهم محبت کرد هروقت خواستم بچه دار بشم به جاش سرپرستی قبول کنم و عین خودش که منو بزرگ کرد بزرگش کنم نامادریم حتی بچه نیورد بهش میگفتم بچه بیار میگفت تو بچمی بچه دارم 🙂خدا برام حفظش کنه و بهم قدرت بده جبران کنم همه چیزو 1403/10/18 | 11:19 19 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasgolii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 3005 چه خوبه که قدردانی هستی عزیزم خدا نگهش داره برات ولی ازدواج کنی و با شوهرت حرف بزنی نظرت احتمالا تغی ... بله خب ممکنه هرچیزی ولی فعلا دوست دارم اینکارو بکنم میدونی من فکر میکنم نامادریم بچه نیورد که یه وقت من حس نکنم فرق میذاره واسه همین میگم
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3086 چندتابچه این؟ ازچندسالگی شدمادرت؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 11396 خدا حفظش کنه عزیزم و همین طور خودت رو خیلی خوبه قدردان هستی.چه کار خوبی،،،،منم می خواستم همین کار رو کنم اما انقدر سخته گرفتن بچه از پرورشگاه منصرف شدم. وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره.......
nasgolii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 3005 خاله منم نامادری خوبیه یه تا بچه از شوهرش و بزرگ کرده خیلی دوسش دارن خدا حفظ کنه این فرشته هارو
dena7220 عضویت: 1402/02/05 تعداد پست: 4362 تو روابط اینطوری باید دو طرف انسان باشن و باعاطفه تا رابطه خوب باشه و سالمبعضی بچه ها اونقد ناسازگارن و از همون اول سر جنگ دارن ک ادم باورش نمیشه بچه هستن باعث میشن اون نامادری هم نتونه کمکی بکنه...خدا دوتا ادم سالم و باعاطفه رو کنار هم گذاشته اینجا 💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
fhm84 عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 254 فک نمیکردم نامادری خوب هم وجود داشته باشه چ جالب خداحفظتون کنه براهم :))
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3212 عزیزم من مادر خودم میدونمش همه جا مادر معرفی میکنم اینجا گفتم حق مطلب ادا شه😂😀 به خودش چی میگی صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
nasgolii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 3005 چندتابچه این؟ ازچندسالگی شدمادرت؟ ۲ تا من و برادرم من ۱۵ سالم بود بچه ام نبودم 😅ولی الان ۱۰ ساله میگذره تقریبا
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 3212 فک نمیکردم نامادری خوب هم وجود داشته باشه چ جالب خداحفظتون کنه براهم هون طور که آدم خوب و بد هست همون آدما ممکنهنامادری و ناپدری بشن و اون خوب یا بد بودنشون ادامه داره صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
nasgolii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 3005 خدا حفظش کنه عزیزم و همین طور خودت رو خیلی خوبه قدردان هستی.چه کار خوبی،،،،منم می خواستم همین کار رو ... بله یکم شرایطشون سخته متاسفانه ولی حق دارن بعضی آدما واقعا بچه هارو به اهداف دیگه ای میبرن
دخترکویرم عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 3086 ۲ تا من و برادرم من ۱۵ سالم بود بچه ام نبودم 😅ولی الان ۱۰ ساله میگذره تقریبا خب شمام خوب بودین ایشونم همینطور خداحفظتون براهم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
nasgolii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 3005 تو روابط اینطوری باید دو طرف انسان باشن و باعاطفه تا رابطه خوب باشه و سالمبعضی بچه ها اونقد ناسازگار ... بله متاسفانه ولی خب من ۱۵ سالم بود خیلی بچه نبودم که بخوام لج و لجبازی کنم فکر کنم به سن طرف ام بستگی داره
nasgolii مدیر استارتر عضویت: 1402/04/26 تعداد پست: 3005 به خودش چی میگی اسمشو ولی بابامم به اسم میگم😂کلا همه همو اسم صدا میکنیم همیشه
_danzheh_ عضویت: 1402/12/06 تعداد پست: 11396 بله یکم شرایطشون سخته متاسفانه ولی حق دارن بعضی آدما واقعا بچه هارو به اهداف دیگه ای میبرن 👌🏻👌🏻 وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره.......
تبریزگوزلی عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 8179 خدا برات حفظش کنه خیلی عذز میخوام میگم مامانی که به دنیا آوردهفوت کردن یا طلاق گرفتن؟ کاشکی سر بشکند،پا بشکند،دل نشکند!_اخوان ثالث