2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم صورتم خیلی چاقه افتضاح چاقه اصلا چشام دیده نمیشه لپام خیلی چاقه افتضاحه هیکلم باید حتما کم کنم

کم می‌کنی غصه نخور فقط اراده داشته باش و به بعدش فکر کن که خوشتیپ میشس

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
گلم چجوری ادامه دادین؟باشگاهم رفتین؟ من دلم میخواد ولی اینقدر برام تنش درست میکنن که کم میارم

مجبوری

بخاطر لجبازی ای که دارم

اره باشگاه هرروز هفته رو میرفتم 

و واقعا لاغری باید به خودت هرروز بگی من نباید بخورم اصلا نباید بخورم و هیچ راه دیگه ای نداره

انقدددر تاحالاگرفتمنهایتا ۱ ماه نگه داشتم

سعی کن اگر میخوای عوارض اسلیو رو تجربه نکنی شروع کنی و کم کنی

اگرم عوارضش رو به جون میخری که هیچ

من سی و یک کیلو کم کردم معجزه شد🤧😂آره صورتت تکون میخوره خوشکل تر میشی

پوستت شل نشد؟ 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

نه میترسم از عوارضشانشاالله بتونم بگیرمشیرینی و اینا کلا حذف کردید؟

اره کلا حذف کردم

ولی اگر دلم میخواست که بخورم میگفتم باشه این هفته رو رعایت کن مثلا جمعه رو بخور عیب ندارع اینطوری دیگه باعث میشد بدنمم استپ نکنه