2777
2789
عنوان

بعداز اینکه عقد کردم زنگاش شروع شد بیاین لطفاً بگین چیکارکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 57 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه چیم روی همین خطه من حتی تو فکرمم خطور نمیکرد بخواد زنگ بزنه

هرناشناسی بهت زنگ زد گوشی بده شوهرت ج بده اگه اون باشه دیگه زنگ نمیزنه ببینه همسرت ج میده

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
برای ما پیش اومد هرجا شکست میخوری مقایسه میکنی فراموش کن بره

نه من کلا الان هیچ احساسی به اون آدم ندارم و برام فراموش شدس حتی وقتی که زنگ زدم هیچ حسی نداشتم فقط ترسم ازین بود نامزدم بفهمه

از هر خطی ک میزنه بلاک کن،یا گوشیو بده داداشی بابایی چیزی جواب بده،گوشی لمسی قابلیت اینو داره تعداد ...

بلاک میکنم ولی ترسم از اینه وقتی پیش نامزدمم زنگ بزنه نمیخوام اعتمادی که بهم داره خراب شه وقتی هیچ کار خطایی هم نکردم🥲

باهاش نرم برخورد نکن پررو میشع هی میخاد زنگ بزنه دیگ ی بار جدی برخورد کن برین بهش

دقیقا دفع دوم جدی بودم گفتم درست نیس کارت فقط می‌گفت دلتنگت شدم...منم قطع کردم برنداشتم دیگه