2777
2789

من بایه پسری دوست بودم مهندس بود وشدیدا هم منو دوست داشت وعاشقم بود خونه داشت ماشین داشت قیافه وتیپشم معمولی بود وقتی اومد خواستگاریم بابام خون به پاکرد گفت من به یه مهندس زپرتی که حقوقش ۱۵تومنه دخترنمیدم باز اگه شغل رسمی داشت چه بهتر اما نه من راضی نمیشم ومنم داشتم درس میخوندم بچه بودم حرف بابامو گوش کردم الان اون پسره ازدواج کرده توبالای شهرخونه وماشین همه چی داره ولی من مستاجرم بایه شغل رسمی هم ازدواج کردم خیلی پشیمونم

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا الان غبطه میخوری ؟؟ 

تو ظاهر زندگی اون رو میبینی ! و قسمتت این بوده ، چه بسا با اون ازدواج میکردی و زندگی خوب و سالمی نداشتی!!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱