2777
2789
عنوان

بیایین ازبزرگترین حماقت زندگیم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 32 پست

من یه جمله دارم که میگم با تصمیم خودم راهی رو برم که برینم به خودم بهتر از اینه با نصیحت بقیه راهی رو برم که دوست ندارم تامام😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج کردی و به خواستگارت فکر میکنی 😒حقیقتا دلم برا شوهرت سوخت

شوهرم مردی بودکه پدرم تایید کرد برام من نمیخاستمس

من به خودم و به خدام قول دادم که ثابت میکنم من لیاقتم بیشترازایناست

منم یه مورد اینجوری داشتم با این فرق ک حودم ردش کردم اگه میومد خاستگاری خانوادم قبول میکردن  

چون عاشق یه پسر تو دانشکاه بودم ک اصلا منو نمیدید  

چه روزای تلخی گذروندم همون سالا با یه دختر اشنا شد هفته بعدم عقدشونه اتفاقی فهمیدم  

ولش کن گذشته ها گذشته.من یه خواستگار داشتم هیچی نداشت اون موقع حتی ماشین بعد من زد و پولدار شد ماشین شاسی بلند و غیره و غیره ‌.ولش کن خدا سلامتی بده.من به همینی دارم راضیم.اون خیلی خسیس بود از دستش به زور اب میچکید

نرم افزار

خب چند سال دیگه میشنوی طرف رفته خارج با زن و بچه 

تعجب نکن و غصه نخور

اگر شوهرت خوبه خداروشکر کن اگر الان می‌خواستی ازدواج کنی بدتر پشیمون میشدی چون آدم خوب پیدا نمیشه 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ببین عزیزم همه میدونیم که دخترا اسم ازدواج میاد کلی شاد و خوشحال میشن اجازه بده ازت نپذیریم که به زور ازدواج کردی خواست خودتم بوده الان اونو هی مقایسه میکنی و زحمات این شوهر بنده خدا به چشمت نمیاد . این مقایسه چیزی جز ناارومی برای شما ندراه کسی رو مقصر ندون

ی زمانی کارمند رسمی خیلی امتیاز داشت برای خانواده ها الان اگه کسی بخواد آینده مالی خوبی داشته باشه ب ...

دقیقااااا

الان شغل دولتی واقعا ... آدماش خیلی زحمت میکشن و به جایی هم نمی‌رسن ( بزار اینجوری بگم 😂(

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

متاهل متعهد🙃متاسفانه کار الانت فرق چندانی با خیانت نداره

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

ینی تو آنقدر حرف گوش کنی؟

منم الان بابام گیر داده بشین بخون برا فرهنگیان هنوزم میتونی بری زیر ۲۴ قبول میکنن

من : باش حتما اصن هر چی تو بگی... 🫡😂

بعد کار خودمو میکنم