2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1365 بازدید | 141 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این سایت جاییش نزده مخصوص خانم ها هست فقط.زده؟؟؟؟؟؟؟؟پس هر زنی که میاد اینجا باید بدونه ممکنه که درخ ...

من گفتم اقایون نیان تو سایت؟

من گفتم هول بازی درنیارن

شما همونایی هستین که یه زن از جانب شوهرش خیانت ببینه میگین مقصر زنه اس چون بها نداده به شوهرش

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

اون کاربر اگر عکس سینه اش رو واسه کسی که نمیشناسه فرستاده حقشه که ازش سواستفاده بشهباید یاد بگیره خو ...

شما از تاپیک بفرما بیرون

من نمیخوام از کسایی که مثل خواهرمن فقط یکم دلشون سادست سوء استفاده بشه

فشاری شدن شما رو دیگه دلیلشو نمیدونم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من میخوام حواسم به بقیه هم باشه خانم محترمبه کسایی که همسن خواهر منن 13-14سالشونه اینجا عضونتا گول ن ...

زورش اینجاست میخوان نظرشون رو تحمیل کنن . یکی نیست بگه خانم محترم  تو نظرت اینه بخون و رد شو چطور انتظار داری درخواست دوستی مردای هول منحرف ناددیده گرفته بشه ولی کامنت نظر من اینقدر حرصی ت میکنه

.

حتی لحن صحبت یه خانم فرق داره از نحوه تایپ کردن مشخص میشه یکی خانمه یا اقا

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من میخوام حواسم به بقیه هم باشه خانم محترمبه کسایی که همسن خواهر منن 13-14سالشونه اینجا عضونتا گول ن ...

نمیخواد حواست به بقیه باشه..در جامعه الان اون ۱۳ ساله ها درک و هوشیاریشون از من و شما بیشتره

خیلی فاز برندار 

سایت هم مرد داره هم زن....دوست نداری نیا...اگر هم اومدی باید بدونی ممکنه بهت درخواست بدن و اگر نمیخوای میتونی قبول نکنی.

یا اکثر امام زاده ها چقد پست گذاشتی تو یک سال

کاربری دوممه

وگرنه از سال۹۹بودم

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

نمیخواد حواست به بقیه باشه..در جامعه الان اون ۱۳ ساله ها درک و هوشیاریشون از من و شما بیشترهخیلی فاز ...

شما الان دختر خودت رو مراقبش نیستی؟

نمیگی تو جامعه مراقب فلان ادما باش؟؟؟؟؟؟؟؟

یکی تو محله شما معروف باشه به متجاوز بودن،میگی به من چه چرا باید به دخترم تذکر بدم ک حواسش باشه؟

مسخرست واقعا

بفرمایید از تاپیک بیرون!

نمیخواد حواست به بقیه باشه..در جامعه الان اون ۱۳ ساله ها درک و هوشیاریشون از من و شما بیشترهخیلی فاز ...

شما الان داری عملا برا ایشون تعین تکلیف میکنی سایت آزاده 

یعنی این ک ایشون حق داره نظرش رو بگه حرف خودتم نقض کردی 

.

اون کاربر اگر عکس سینه اش رو واسه کسی که نمیشناسه فرستاده حقشه که ازش سواستفاده بشهباید یاد بگیره خو ...

ببخشیدددد شاید اون خانم یع مشگلی بیماری ای چیزی راجب ب بدنش داشته ک میخواسته حلش کنه 

اومده تو سایتی ک بیشتر راجب همین چیزاست خواسته کسی بهش کمک کنه 

بنده خدا از کجا میدونسته ک یه مرد مریض پشت کاربری ب اسم زنع ک این کارو میکنه باهاش 

درسته نباید عکس میداد ولی این سایت .سایت بارداری و زنان و ایناعه نع سایت تو خونه لباس چی بپوشم ک 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

شماهایی که زورتون گرفته از حرف های من معلوم میشه مردهای اینجا تونستن کلاه سرتون بزارن....قبلا بهتون درخواست دادن..شما هم پذیرفتین و کلاه رفته سرتون

اشتباه خودتون رو به بقیه عمومیت ندین...حواستون به خودتون باشه نه بقیه

شماهایی که زورتون گرفته از حرف های من معلوم میشه مردهای اینجا تونستن کلاه سرتون بزارن....قبلا بهتون ...

ن عزیزم من دوران خوش سایت رو دبدم ک ناراحتم از این وضع وگرنه برام خدا رو شکر اتفاقی نیفتاده و حتی درخواست دوستی زن هم نمیپذیرم چون عمق فاجعه رو میدونم 

کاش یاد بگیری اینقدر راحت برچسب نزنی 

.