2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 141 پست
اینو برا کم سن و سالای سایت می‌نویسم حتی اگه یک ماه دو ماه هم کسی رو میشناسی تو تاپیکا نظر داده و ب ...

دقیقا ،منم خیلی ساله اینجا هستم کاربری قبلم پرید

تحت هیچ شرایطی دیگه ورخواست کسیو قبول نمیکنم اکثرا بیمارن

اره والا

صداش کردم ایدی خواستم ویس بده نداد

ی ربعی گذشت

الان اگ برگرده بده مشخصه داشته ویس میساخته

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صداش کردم ایدی خواستم ویس بده ندادی ربعی گذشتالان اگ برگرده بده مشخصه داشته ویس میساخته

دقیقااااا بگو راجب ی موضوعی ویس بده مثلا بگه کاربر زیبا هستم تو نی نی سایت

میشه برام دعا کنید؟از خدا میخوام عالی ترین ها سهم قلب مهربونتون باشه

دقیقااااا بگو راجب ی موضوعی ویس بده مثلا بگه کاربر زیبا هستم تو نی نی سایت

اره انلاین بودا

دید ولی جوابی نداد 

ولش کن دیگه رسوا شد

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

دقیقاچون من یادمه تاپیک در مورد سرطان سینه بود و اون خانومه بدجوری ترسیده بود18سالش بود و تازه عروس ...

بخدا انقد بدم میاد از اینجور ادما 

بابا قبل از اینک بخوای بدون اطلاع قضاوت کنی 

یکم فک کن 

اون بنده خداهم چاره ای نداشته

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

من موندم اگه بدتون میاد رد کنید بره این کارا چیه اینجوری یعنی خوشتون میاد وگرنه تو اینستا هم روزی هزار نفر میان دایرکت بستگی به خود آدم داره جواب بده یا نه کسی که بیشتر هوچی بازی در میاره همیشه مقصره حتی وقتی متلک یه آدم میگن فقط خود آدم متوجه میشه ولی وقتی داد و بیداد میکنی هزار نفر متو جه میکنی که بهت چی گفتن واقعا کارتون اشتباه