2777
2789
عنوان

مرد هول نینی سایتی قسمت هزار و دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 141 پست
خانم ساده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا کاسه داغ تر از آش نشین و نقش سوپرمن رو بازی نکنید.یه زنی که اینجا هست ا ...

خودم یبار اینجوری شدم!

طرف گفت سوال دارم

باز کردم اومد پیوی اولش خیلی عادی حرف زد

بعد زد تو خط سوال در مورد بدنم

قدم/رنگ پوستم

میگفت جلو اینه لخت وایمیستی فلان نمیشی بهمان نمیشی؟

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب عزیزایی که اومدین دارین میگین درخواست دوستیشونو قبول نکنین واینابهترنیست شمایی که اعصابتون بادیدن ...

این سایت جاییش نزده مخصوص خانم ها هست فقط.

زده؟؟؟؟؟؟؟؟

پس هر زنی که میاد اینجا باید بدونه ممکنه که درخواست دوستی بهش بشه

تو رو خدا چشماتون رو باز کنید....وای کسی به من حرف نزنه و وای کسی منو نگاه نکنه و وای کسی به من درخواست نده شد کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جواب ندین و تمام

مسوولیت توی سایت چیه مثلاآهان از اون مدل های امر به معروف و نهی از منکر هستین؟؟؟؟هر کسی باید حواست ب ...

ن گلم نیستم 

من از سال ۹۶ تو سایتم اون موقع همه چیز فرق میکرد همه با هم مودب تر بودن قضاوتا کمتر بود یکدست تر بود . الان میانگین سنی اومده پایین مردها هم عضو شدن . سایت همگانی شده . درخواست دوستی دادن هم تو سایت الان اکثرا از طرف مرداست 

مهم نیست شما چی فکر میکنی! من نظرم اینه که ی خانم ساده یا ی بچه گول اینا رو نخوره بدونه اکثرا درخواست دوستی میدن ک سوال جنسی بپرسن . شاید شما آگاهی تو همین سایت خیلی ها نی نی یار تگ کردن ک فلانی پیام داده حرف جنسی زده آگاه نبوده پذیرفته . تکرار بشه اونام آگاه میشن . شما خودت به من میگی بی تفاوت باش ولی ببین چند جمله نوشتی در رد نظر من خب شمام بی تفاوت باش و نظر نده مخالفی؟ رد شو !

.

خدا جواب کسی که منو تعلیق کنه انشاالله بده چون بی گناهم

کسی که با کاراش خودش رو در جایگاه تهمت قرار میده،نباید از شنیدن این حرف ناراحت شه

این رو امام علی وقتی فرمود که یه مرد میگفت چرا وقتی من با زن فلانی میرم تو ی خونه درو میبندم به من میگن رفتی زنا کنی

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

خانم ساده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تو رو خدا کاسه داغ تر از آش نشین و نقش سوپرمن رو بازی نکنید.یه زنی که اینجا هست ا ...

وا چه ربطی داره یعنی با قبول کردن درخواست دوستی میشه مردم وقضاوت کرد

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

خودم یبار اینجوری شدم!طرف گفت سوال دارمباز کردم اومد پیوی اولش خیلی عادی حرف زدبعد زد تو خط سوال در ...

یعنی در مورد رنگ پوست هم حرف زد تو متوجه نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟

بعدشم هر موقع متوجه شدی همون موقع بلاک و تمام

وای این آقا هست و چرا اومده اینجا و چرا به من درخواست داده چیه

مگه ما میتونیم رفتار بقیه رو کنترل کنیم

ما فقط میتونیم حواسمون به خودمون باشه و بس

خدا جواب کسی که منو تعلیق کنه انشاالله بده چون بی گناهم

خدا قبل ما جواب تورو میده منحرف 

فقط امیدوارم اگ با این کارت از خانومی سو اتفاده کردع باشی سر خواهر مادرت بیاد ب همین شکل 

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
یعنی در مورد رنگ پوست هم حرف زد تو متوجه نشدی؟؟؟؟؟؟؟؟بعدشم هر موقع متوجه شدی همون موقع بلاک و تماموا ...

من میخوام حواسم به بقیه هم باشه خانم محترم

به کسایی که همسن خواهر منن 13-14سالشونه اینجا عضون

تا گول نخورن

شما اگه نمیخوای بسلامت 

حواست به خودت باشه و بس

نخیریکی سنش کمه درخواست قبول میکنه بعد طرف نهایت سوءاستفاده رو میکنه ازش عکس میگیرهنمونش بود قبلا که ...

اون کاربر اگر عکس سینه اش رو واسه کسی که نمیشناسه فرستاده حقشه که ازش سواستفاده بشه

باید یاد بگیره خودمراقبتی رو

توی اجتماع هم فردا شما همراهش هستی؟؟

دیگه واقعا نمی‌دونم چی بگم خدا خودش می‌دونه که من خانمم

حتی اگه خانم باشی

رفتارت واقعا زشت و هول گونست  و در شان یک خانم نیست