2777
2789
عنوان

چجوری میتونم خونمو به نام بابام بزنم

2492 بازدید | 143 پست

دوران مجردی به کمک بابام یه واحد آپارتمان خریدم و خونه پدریمو خالی کردیم که مثلا بریم دنبال کارای جواز و ساخت و ساز،و اومدیم تو خونه ای که به نام من خریدیم ساکن شدیم ،یه سری اتفاقات افتاد و مجبور شدیم اون خونه پدری رو بفروشیم ،حالا هرزگاهی همسرم به بهانه های مختلف از بابام پول میگیره یا اینکه میگه اون خونه مال پسر منه،حالا من میخوام خونه رو به نام بابام کنم،

فرایندش رو نمیدونم اول باید کجا برم چجوری به نام بزنم؟؟

اگه اطلاعی دارید راهنماییم کنید لطفا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میری محضر مدارک خونه و مدارک شناسایی پدرتو میدی 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
میخوام بی خبر از همه حتی پدرم اینکارو کنم،پدرم بدونه اجازه همچین کاری نمیده

باید پدرت امضا کنه نمیشه

حتا اگر مدارکشم یواشکی برداری

در هر صورت برو محضر

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی