2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی میگی؟؟ یعنی بری دادگاه قاضی چکار میکنه؟

اصن به دادگاه نمیرسه . مثلا شما به من تعمت زدی من میرم شکایت میکنم از شما دادنامه ای صادر میشه تهش میشه قرار منع تعقیب صادر شد . یعنی اصن قاضی طرفینم نمیخواد اینا خیلی پیش پا افتاده اس. مگه اینکه دیگه یه تهمت عجیب غریب و خیلی خاص باشه

[QUOTE=367529117]جدی میگی؟؟ یعنی بری دادگاه قاضی یه آشنا داشتیمصاحب کارش بهش گفت دزدی کردی از محل کار با پیام بهش گفته بود حقوقشم نمیداد اونم رفت شکایت کرد کلی دوندگی کرد کلی مشاوره حقوقی و همه کمکش کردن یارو رو محکوم کرد یارو هم پارتی داشت هم پول.ولی قاضی راهی نداشت پرونده رو مختومه اعلام کنه چون زمان رئیسی کسی جرات نمیکرد الکی پرونده مختومه اعلام کنه

دعاوی کیفری اصن بهش رسیدگی نمیشه همه رو رد میکنن

اگه یه زن توپیام به شوهرش تهمت زنا بزنه چی؟

این شکایت تاچندسال قابل پیگیری هست؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞
اصن به دادگاه نمیرسه . مثلا شما به من تعمت زدی من میرم شکایت میکنم از شما دادنامه ای صادر میشه تهش م ...

میدونی آخه واسه این طرف که من میگم حکم جلب اومده این نرفته تهش میشه؟

دعاوی کیفری اصن بهش رسیدگی نمیشه همه رو رد میکنن

خانمی ببخشید خیلی سوال میکنم الان یکی از دوستای من به یک خانمی پیامکی افترا بسته اون هم رفته شکایت کرده و براش ابلاغیه اومده ولی دوستم دادگاه نرفته . آخرش چی میشه؟

اگه یه زن توپیام به شوهرش تهمت زنا بزنه چی؟این شکایت تاچندسال قابل پیگیری هست؟

هر موقع بخواد میتونه بره پیگیری کنه ولی تهش هیییچ حکمی صادر نمیشه دعاوی کیفری خیلی جدی رسیدگی نمیشه مگه اینکه کلاهبرداری چیزی باشه