2777
2789
عنوان

شوهرم سر دختر خواهرشوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 91 پست
تو فقط با عرض معذرت تنها کسی هستی ک متعلق ب شوهرتی مثل لباس تنش ک هر وقت خواست خاک گیریش کنه..من زیا ...

بله این مردا میخوان فقط آقا بالاسر باشن و زورشون فقط به زنه خودشون میرسه و عقده هاشونا سره زنه بدبختشون خالی میکنن وگرنه توی اجتماع هیچ پوخی نیستن

خدا نکنه عزیزم..همیشه ب خواهرم میگم قدر شوهرتون بدون .چ تو جمع چ خلوتشون با قدر دانی با خواهرم برخور ...

گلم امیدت به خدا باش 🥲🥲🥲

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا دیگه ناراحتیتو نشون نده‌اصلااما حتتتتتتتما برو لباسو عوض کن و به هیچکس نشون ندهببین به هییییییچ ...

لباس عوض نمیشه عزیزم اخه خیلی پول دادم بابتش توانایی خرید دیگم ندارم

هرچند کسی که تو نامزدی دست بلند کنه سرت اونم بخاطر همچین موضوعی که حق داشتی اصلا نباید باهاش عقد کنی

الان چقدر داری‌گریه میکنی؟بعد از عروسی‌ هرروزت میشه همین

ولی اگه خاستی خام باشی و عقد کنی‌با اون لباس کنار نیا

دیگه یازده سال گذشته..حل شدنی نیست..ب خاطر پسرم ب خاطر ابرو ب خاطر ناباوری بقیه از حرفاش خودمو نگه د ...

دقیقا همسره منم همینطوره مالی تامینم میکنه محبت هم داره ولی تا وقتی همه چی بروفق مرادش باشه و گوش به فرمانش باشم کافیه یبار مخالفت کنم باهاش یا خواسته و حتی ناخواسته کاری کنم که به مزاجش خوش نیاد ...وااای میشه شمر ذوالجوشن و دیگه نگم برات...کلا رویه محباتش پوشیده میشه و ازش متنفر میشم

بله این مردا میخوان فقط آقا بالاسر باشن و زورشون فقط به زنه خودشون میرسه و عقده هاشونا سره زنه بدبخت ...

مال من ک کسی باورش نیس بگم چ رفتار داره..ب خاطر نیومده مهمون میگه لابد تو چیزی بهشون گفتی نمیان خونمون..میگم فامیل خودته..من سالی ی بار در حد سلام و خداحافظم

خیلی دلم شکسته همش خود به خود اشکام میادمیتونست یه کلمه بگه که کار اون اشتباهس تو ببخششبه درک یتیمه

حتما با بزرگترات درمیون بزار

زندگی یکی دوروز نیستا یه عمر باید بااین مرد سر کنی

بالا پاییناییه زیادی رو تجربه کنی ...مواظبه عمری که باید سپری کنی باش

من یه دختر دارم وقتی موقعه ازدواجش شد باهاش حرف میزنم و میگم که اگر روزی روزگاری همسرش خدایی نکرده زبونم لال بهش تلنگر زد بیاد بهم بگه تا یضرب طلاقشا بگیرم و دستایه اون مردا قلم کنم...بهش میگم من پشتتم مامان هرچی شد بیا بهم بگو

😐😐😐😐مگه میشه!اگه میخواین رمان بنویسید خب عضو سایت‌های اونجا بشید!!!

خوشبختانه شما  این جور آقایون اطرافتون ندیدین ولی دلیل نمیشه که نباشه خیلی از آقایون متاسفانه دست بزن دارن و با کوچکترین مساعل هم کنترل خشمشون رو از دست میدن خداروشکر کنیم که نداریم اطرافمون