2777
2789
عنوان

شوهرم سر دختر خواهرشوهرم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 91 پست
چون ننه باباشون راهو رسم درست زندگی کردن و درست با زنشون برخورد کردنو یاد نمیدن بهشون

هعی 

خدا همه دخترارو نجات بده از اینا

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه یازده سال گذشته..حل شدنی نیست..ب خاطر پسرم ب خاطر ابرو ب خاطر ناباوری بقیه از حرفاش خودمو نگه د ...

🥲🥲🥲🥲بمیرم برات💔

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

این رفتار ممکنه یک نشونه باشه. 

باید دقت کنی همسرت همیشه تو مسائل ، اینطوری برخورد میکنه؟

هیچکدوم از ما نسبت به شما و همسرت ، شناختی نداریم که قضاوت کنیم. 

یه نظر من قبل از عروسی ، یا خودتون با آرامش و به طور جدی در مورد مسائلتون صحبت کنید تا به نتیجه برسید.

یا اینکه برید پیش یک مشاور خوب و کاربلد و ازش مشورت بگیرید. 

به طور کلی مسائلی که پیش اومده رو مطرح کنید و ببینید به چه نتیجه ای می‌رسید؟ 

دقیقا خب من چه نقش در یتیم شدن اون داشتم لاقل به زبون خوش میگفت بچش ناراحت نباش

تو فقط با عرض معذرت تنها کسی هستی ک متعلق ب شوهرتی مثل لباس تنش ک هر وقت خواست خاک گیریش کنه..من زیاد کشیدم بابت عدم حمایتش عدم الویت اول بودنش..

وقتی یکی دوستت داره باهات اینکار رو میکنه؟؟؟ نه قطعا ن..زن و زندگی رو دوست ندارن..فقط زن میگیرن ک گرفته باشند و هر بلایی سرش بیارن

دختر میدیدم حسوده ولی دیگ نه این حد لاقل رنگشو عوض میکرد

جاریه منم دقیقا همون طوره میدونی چقد سرش با شوهرم بحث کردیم اون ببینه من یه کاری میکنم فوری میره کارش

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️

مردی که دسته بزن داشته باشه هیچوقت خوب نمیشه ممکنه رفته رفته زدنش کمتر بشه ولی هیچوقت دس برنمیداره اینا تو ذاتشونه .ممکنه بعضیا اینجا باور نکنن و بگن مگه میشه یه مرد سره هیچ و پوچ زنش رو بزنه ...بله میشه ...منم یکی از اونام که باور میکنم یه مرد تاچه حدی میتونه وحشی باشه...اونایی هم‌که میگن برید طلاق بگیرید یا میگن دیونه ایی و برای خودت ارزش قائل نیسی که هنوز موندی تویه این زندگی ..اونام درک نمیکنن که واقعا گاهی یه زن‌نمیتونه جدا بشه چه بچه داشته باشه چه نداشته باشه هرکسی به یه دلیلی مجبوره بمونه توی این زندگی...تنها راهش اینه که قبل ازدواج جدابشن نزارن تابرن زیره یه سقف و باخودشون بگن درستش میکنم کم کم

...خدا ریشه این مردا رو بکنه

🥲🥲🥲🥲بمیرم برات💔

خدا نکنه عزیزم..همیشه ب خواهرم میگم قدر شوهرتون بدون .چ تو جمع چ خلوتشون با قدر دانی با خواهرم برخورد می‌کنه..تازه خواهرم وحشیه..آزارش میده گاهی بابت بد دلی ک خواهرم داره

مردی که دسته بزن داشته باشه هیچوقت خوب نمیشه ممکنه رفته رفته زدنش کمتر بشه ولی هیچوقت دس برنمیداره ا ...

خیلی دلم شکسته همش خود به خود اشکام میادمیتونست یه کلمه بگه که کار اون اشتباهس تو ببخشش

به درک یتیمه 

اصلا دیگه ناراحتیتو نشون نده‌اصلا

اما حتتتتتتتما برو لباسو عوض کن و به هیچکس نشون نده

ببین به هییییییچ کس‌نشون نده

حتما اینکارو بکن

یا عوضش کن یا اگه عوض نکردن برو حتما بگی دیگه بخر

شده قرض کنی ولی اینکارو بکن وگرنه مسخره ی‌اون بچه و کل فامیلای شوهرت میشی

از‌همین اول خودتو باید نشون بدی وگرنه بعدا سوارت میشن