2777
2789
چون تا دلت بخواد وابستم کردن ابراز علاقه کردن و مث ماست رفتن ..برای دخترا راحته . برای من سخته ک طر ...

بدونید اگر کسی عاشق شما باشه و بهتون علاقه داشته باشه مثل ماست ولتون نمیکنه و لی هدف ارتباط داشتید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دنبال شون باشن مهم نیست شاید اون طرف از شما خوشش بیاد

امکان نداره . حتی ی موردم پیش نیومده . حتی دحترای فامیل اشنا مک دست گذاشتم طرف گفته قصد ازدواج ندارم ینی چی ینی یا منپ نپسندیده یا ی یکی دیگه دنبالش بوده.  

خب حقم داره. .من قدم معمولیه فیسم معمولیه.  

من از خودم بهتر زیاد میبینم . ظاهری قدی هیکلی

بدونید اگر کسی عاشق شما باشه و بهتون علاقه داشته باشه مثل ماست ولتون نمیکنه و لی هدف ارتباط داشتید

چرا باید عاشقم باشه؟ دخترا یا تو نگا اولیه از کسی خوششون میاد ک تیپ و ظاهر داشته باشه ..یا اخلاق و طرز صحبت . هیشکدومو ندارم

چرا باید عاشقم باشه؟ دخترا یا تو نگا اولیه از کسی خوششون میاد ک تیپ و ظاهر داشته باشه ..یا اخلاق و ط ...

شما اعتماد به نفست هم پایینه 

قرار شد روی اخلاق تون کار کنید 

تیپ و ظاهر هم به خودتون برسید تمام میشه یه تغییر لازمه برای زندگی تون 

شما اعتماد به نفست هم پایینه قرار شد روی اخلاق تون کار کنید تیپ و ظاهر هم به خودتون برسید تمام میشه ...

اخه قدو ک نمیشه بلند کرد.  دخترا زیبایی ک میبینم اکثرا با پسرای قد بلندن . یا حداقل هیکل فیت

به واسطه گر ازدواج هم بسپرید براتون کیس های خوبی پیدا میکنم

یبار سپردم ..هر دختری ک خواستگار نداره ب هر دلیلی میان معرفی میکنن. .مثلادختره سابقه ازدواج داشت و نگفت 

انقد دخترا منو با لگد پرت کردن . اصن باورم نمیشه دختری از من خوشش بیاد . مث معجزس

اخه قدو ک نمیشه بلند کرد. دخترا زیبایی ک میبینم اکثرا با پسرای قد بلندن . یا حداقل هیکل فیت

من فکرمیکنم اینستا گرام زیاد روی شما تاثیر گذاشته

زن با قیافه متوسط و اخلاق خوب و خانومانه باید پیدا کرد

همه که نباید عملی و پوست صاف و لب زل زده و فلان و فلان داشته باشن

قیافه دختر خوب باشه زشت نباشه حتما نباید مثل اینستا باشه 

سختگیری رو بیارید پایین

من فکرمیکنم اینستا گرام زیاد روی شما تاثیر گذاشتهزن با قیافه متوسط و اخلاق خوب و خانومانه باید پیدا ...

نه سخت گیری نیست . اینایی ک من دیدم واقعا بدون ارایش بودن و زیبا . من ب اون پلنگا کاری ندارم. .اونا ک  با همه ان.