2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب شما آدم درستی ندیدآدم اشتباه باعث شده شما نظرت اینطوری عوض بشه

ینی من از 20 تا 33 ادم درست ندیدم؟؟ ی موقعیت ی پیشنهاد ی اتفاق . ی مهمونی . ی عروسی . ی محل کار . یموردم نشده.  الان ک دخترا نخ میدن و پیشنهاد . چطور برا ما پیش نیومده؟

ینی من از 20 تا 33 ادم درست ندیدم؟؟ ی موقعیت ی پیشنهاد ی اتفاق . ی مهمونی . ی عروسی . ی محل کار . یم ...

همه توی یه سن ازدواج نمیکنن 

هرکس هر موقعی قسمتشه

باید شما جلو برید خواستگاری 

دختر خوب که پیشنهاد نمیده

همه توی یه سن ازدواج نمیکنن هرکس هر موقعی قسمتشهباید شما جلو برید خواستگاری دختر خوب که پیشنهاد نمید ...

خب نه . بالاخره باید خوشم بیاد کسایی ک خوشم اومده ک ده نفر روشون کمین کردن . یا نامزدن . یا تو رابطن . یا کراش دارن یا هر کوفت دیگه .برا من فرش پهن نمیکنن

تو رابطه و کراش و اینا مهم نیستشما رسمی برو جلو برو برای قصد خواستگاری و جدی بگو

طرف کس دیگرو دوس داره . مت برم خواستگاری جدی؟

دخترای زیبا معمولا خیلیا دنبالشونن

طلاق برا منی ک دچار وابستگی شدید میشم به هر کسی به حاطر طرحواره هام . هم تاوان عاطفی داره هم روحی ه ...

حالا شما از کجا میدونید که طلاق میگیرید که از الان ناراحت وابستگی تون هستید؟ شاید ازدواج کردید و خوشتبخت ترین حالت ممکن رو داشته باشید و لذت دنیا رو ببرید  

طرف کس دیگرو دوس داره . مت برم خواستگاری جدی؟دخترای زیبا معمولا خیلیا دنبالشونن

خیلی کم پیش میاد اونایی که توی رابطه آن باهم ازدواج کنن 

بعضی رابطه ها به جایی ختم نمیشه آخرش خواستگار میاد براشون و میرن سر زندگی 

خواستگاری برید آشنا بشید 

حالا شما از کجا میدونید که طلاق میگیرید که از الان ناراحت وابستگی تون هستید؟ شاید ازدواج کردید و خوش ...

چون تا دلت بخواد وابستم کردن ابراز علاقه کردن و مث ماست رفتن ..برای دخترا راحته . برای من سخته  ک طرحواره دارم