2777
2789
عنوان

جای من بودین گوشی هفتاد میلیونی میخریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1241 بازدید | 114 پست

نهایت کاری که با یه گوشی میکنید ایناست 

تماس و پیامک 

بازی 

شبکه های مجازی 

و یه سری برنامه ها

که یه گوشی 10 میلیونی هم همین کار رو میکنه یه گوشی 150 میلیونی هم همین کار 

من الان s32 دارم بعید میدونم تا آخر عمر عوضش کنم مگه اینکه شوهرم بره بی خبر برام چیزی بگیره ...(همینی هم که دارم شوهرم بی خبر رفت گرفت)

گوشی اصلا ارزش این رو نداره بخوای اینقدر براش هزینه کنی ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
اگه طرف خونه و ماشین در حد کوئیک داشته باشه بازم حماقته؟؟؟؟؟گوشی خریدن؟؟؟

۷۰ میلیون به گوشی بدی منطقی نیست به نظر من توی این شرایط

نمیگم حماقته گلی 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشون سامسونگ میخواد

گروه اس وآیفون 

آیفون تو نیمی از تاییکامیبینم همه درحسرتن  دخترمم خیلی میگه مامان بخراما بخدابرامن هیچ فرقی نداره جز ظاهرش 

سنگینم هس تازه 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

ایشون سامسونگ میخواد

گروه اس وآیفون 

آیفون تو نیمی از تاییکامیبینم همه درحسرتن  دخترمم خیلی میگه مامان بخراما بخدابرامن هیچ فرقی نداره جز ظاهرش 

سنگینم هس تازه 

چطور می‌شود به یک شاخه‌ی شکسته ثابت کرد که باد از او عذرخواهی کرده~🌿   چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی، شب دیگر نمی سوزد. یه دردایی واسه سن وسالی که داشتم خــــــیلی بزرگــــــــــــــ بود.  اگربرای دومین بارزندگی میکردم تمام اشتباهاتمودوباره تکرار میکردم امااینبار زودتر. من اشتباهاتمو بیشتر دوسداشتم. یکیش تو ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~  کویربارون ازحبیب~~~آخخخخخخ برای جوونیم∆

مردم وقتی میدونن نمی تونن پیشرفت کنن و با پولشون خونه و ماشین بخرن خب برای خودشون دلخوشی ایجاد میکنن حق داری

ولی گلم‌‌ گوشی گرون فقط به درد کسی میخوره که وضعش خیلی خوب باشه  تاکید میکنم خیلییییییییی خوب یا بخواد با گوشیش تولید محتوا کنه وگرنه به چه دردی میخوره؟ ذوق خریدیش ۱ ماه اوله من جات بودم هوای نفس رو کنترل میکردم ۱۵ ۲۰ تومن گوشی میخریدم با بقیه یه چیزی می خریدم ک برام بمونه یا طلا یا وسیله خونه ک نیاز داری 

دانشجوی حقوق👩🏻‍🎓⚖ جنگجوی غمگین💔
ایفون شده نود تومن

خب صدو خورده ای هم هست.ببخدامن پول جم کردم بخاطر دخترم ک دلش میخادبخرم باز دادم زنجیر

عزیزم دوستام و خانوادم هروق سوالای اینجوری دارن حتی درمورد خرید ملک بام مشورت میکننمنطقیش اینه براخر ...

فقط گفتم ی گوشی باشه واسه عکس عالی باشه 

بنظرت این پول چیکار میشه کرد ؟

عزیزم دوستام و خانوادم هروق سوالای اینجوری دارن حتی درمورد خرید ملک بام مشورت میکننمنطقیش اینه براخر ...

نمیدونم احساس میکنم بازم باید از دوست داشتنم بگذرمم و به فکر اقتصادی باشم 😥

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن 
مردم وقتی میدونن نمی تونن پیشرفت کنن و با پولشون خونه و ماشین بخرن خب برای خودشون دلخوشی ایجاد میکنن ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت و وقتی که گذاشتی 🥺

خدایا امیدم تویی.نا امیدم نکن