2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه مورد دیگه پسر یکی از نزدیکامون برا رسیدن ب یه دختر دعا گرفته و الان بعد نوزده بیست سال زندگی،خانوم قصد طلاق داره... ینی از همون اول زندگی مشکل داشتن. هرچند سال یکبار خانوم برا طلاق اقدام میکرد ک با وساطت بزرگترا برمیگشت سر خونش... حتی چند بار دست ب خودکشی زده بود

دعا و طلسم یعنی درخواست از اجنه و شیاطین به جای خدا، عزیزم اگه چیزی قسمت تو باشه هرگز از کنار تو نمیگذره وگرنه اکه بخوای با این چیزا کسی رو نگه داری، اجنه این کارو برات میکنن ولی اونا مفت براکسی کار نمیکنن، انرژیتو میگیرن و اتفاقای بد... که هر روز پشیمون تر شی، دیگ خودت میدونی

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

آره  رسیدن  فعلا  تو  عقدن!! یک سال و  نیمه

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
چجور دعایی گرفتن؟ خوشبختن؟

دعای  زبون  بند  برای  باباش  و بخت  گشا  نه به  نظرمن  یه سال و  نیمه  عقدن  فقط  دور  میزنن  تازه  با این که  پسره  همه  چی  داره! یه  بارم  جدا شده  پسره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اون طرف چی؟ از اونم انرژی میگیرن؟

بیشتر تو اون هم گرفتار طلسم میشه که میشه حق الناسی و کارماش بر گردن تو خدایی نکرده چون اون درخواست خودش نبوده، ولی ب هر حال اونم گرفتار طلسم شده و گناهی نداره

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤
میشه اونایی با دعا ازدواج میکنن پای قسمت بزاری؟

معلومه  که  نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه جالب که با دعا میشه مگه دعا چکار میکنه؟

ببین جادو جنبل طلسم اثر داره و واقعیته

حتی تو قرآنم بهش اشاره شده 

تو سوره ی فلق: پناه میبرم ب خدا از شر زن هایی ک ب جادو و طلسم در گره ها می پردازند

یا زمانی ک حضرت موسی برا هدایت فرعون رفت. فرعون جادوگراشو فراخواند برا مقابله

یا قوم یاجوج ماجوج برا امور باطل مث فتنه انداختن بین زن و شوهر ب دعانویس مراجعه میکردن و... 

پیامبر این کار رو شرک ب خدا دونسته و سه بار لعنت کرده کسی ک سراغ جادو و طلسم بره

ولی دعاهای قرانی و ختم این چیزا خوبه