2777
2789

خونشون نزدیکه به اینجا

دخترش که رفته بود بیرون

خودشم از اول که رسید اهنگ گذاشت

بقیه هم اتاقیام نبودن

بعدم همش به سرتاپام گیر داد

من قدم۱۷۵ وزنم ۶۵ کیلوعه،همش میگفت چقدر لاغری

یا میگفت تو چرا سفید و تپل نیستی

زورم میاد هیچیییی بهش نگفتم

موندم تو رو در وایستی خواستم بهش احترام بزارم گفتم بمونم داخل اتاق تا دخترش بیاد

فکر نمیکردم چنین شخصیتی داشته باشه

نمیدونم کجا دخترشو سوزونده بودم که اینجور بهم پرید زنیکه ی خیکی

حس میکنم غرورمو شکوند😔

دلتنگ آواز قو🦢

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با دخترش دوستی؟ بنظرم چون قراره با هم چندمدت هم اتاقی باشین بهش چیزی نگو و اگه باز حرفی زد جوابش رو محترمانه بده. 

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

خب همونجا میگفتی خودم دارم تلاش میکنم همین وزن بمونم چون مدلا همین اندام رو دارن، میگفتی مهم قده که من بلندم چاق و لاغری که یک ماهه با خوردن و نخوردن میشه اوکیش کرد

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

از حسادته

منم هم قد شمام ولی وزنم۶۷کیلوئه اتفاقا تو باشگاه همه میگن چه هیکل خوبی و فلان و بیسار

حتما دخترش جلوش از تو گفته حسودی کرده اومده یه زهری بریزه بیخیال بابا 

من خواهر خودم حسوده برام چه برسه غریبه

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈
بعضی ها گاو متولد میشوند گاو زندگی میکنند و مثل یک گاو هم میمیرند این از اوناش بوده

گاو خوبه یه فایده داره شیر میده

این خیلی بی خاصیت بود

اصلا مردم اون شهرستانی که اینا توش زندگی میکنن به بی فرهنگی معروفن

دلتنگ آواز قو🦢

ولش کن بذار‌ پای شخصیت نداشتش، خودتو دوست داشته باش 

منم یه زمانی ۴۳ بودم خانواده همسرم کلی گفتن لاغری الان ۶۰ کیلو شدم بنظرشون خوبم ولی واقعا اصلا نظرشون برام مهم نیست مهم نظر خودمه 

داشته عقده هاشو خالی میکرده، ب نظرم اگ دوباره دیدیش سرتاپاشو مورد اهانت قرار بده که بفهمه چ حسی داره ...

بخدا خودش قدش ۱۶۰

وزنش نزدیک ۹۰ کیلویی هست

من هیچوقت در مورد ظاهر کسی حرف نمیزنم،ولی انقدر این باهام بد حرف زد حس کردم مشکلی دارم

دلتنگ آواز قو🦢
گاو خوبه یه فایده داره شیر میدهاین خیلی بی خاصیت بوداصلا مردم اون شهرستانی که اینا توش زندگی میکنن ب ...

خوب  پس  تو که  میدونی  گرون  واسه  چی  ناراحت  میشی

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه صمیمی نیستیمولی مشکلی هم بینمون نبوده

بی خیالش شو پس

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان