2777
2789
تو همین سایت بعضیا گفته بودن عسل خوب نیست تو بارداری۱۸ هفته

من ک دکتر بهم نگفت نخور

سایت رو ول کن

از دکترت بپرس

حتی گوگل رو هم بیخیال باش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من اصلا پریود نشدم از شهریور 😂ولی خب می‌دونم ک همین ماه گرفته خداکنه همینطور ک شما میگی باشه

آهان انشالله همه چیز به خوبی پیش بره

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

آخه می‌دونی دکتر گفت برو سونو ببینم خارج رحمی نباشه. رفتم اینجوری هم استرس داد بهم دکتر سونوگرافی گف ...

خدا بخواد تشکیل میشه و میمونه

۱٪ هم نشه دوباره اقدام میکنی

غم چیو میخوری عزیزم نگران هیچی نباش

مطمئن باش خدا برات بهترین هارو رقم میزنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
اره واقعا سعی میکنم ک بیخیال شم تا بگذره

آره

ب چیزای خوب فکر کن

از خدا حال خوب بخواه

با همسرت زیاد حرف بزن

راجع ب هورمونای بارداری و احوالاتت بخون

هرچی آگاه تر باشی راجع ب بارداری آروم تری

منم تو 34هفته هستم سخت میگذره فعلا دارم خونه تکونی میکنم هرروز یه جایی تمیزومرتب میکنم کم مونده چون ماه دیگه زایمانمه به امیدخدا 

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا بخواد تشکیل میشه و میمونه۱٪ هم نشه دوباره اقدام میکنیغم چیو میخوری عزیزم نگران هیچی نباشمطمئن با ...

انشاالله عزیزم.😢آدم ده تا بچه هم نداشته باشه یکی بخواد اینجوری بیوفته خیلی غصه میخوره خدا ب داد دل بقیه ک بچه دار نمیشن برسه انشاالله ک دامن همه سبز بشه.واقعا چی میکشم😞

آرهب چیزای خوب فکر کناز خدا حال خوب بخواهبا همسرت زیاد حرف بزنراجع ب هورمونای بارداری و احوالاتت بخو ...

یکسره ک گوشی ب دستم شاید باور نکنی من بچه سوممه😅😅😅😅خدا خواسته شد اولش ناراحت شدم ولی الان دارم می میرم ک برم سونو بگن قلبش میزنه خدا بدجور گذاشت تو کاسم گفت حالا ناراحت میشی پس استرس بکش😅

انشاالله عزیزم.😢آدم ده تا بچه هم نداشته باشه یکی بخواد اینجوری بیوفته خیلی غصه میخوره خدا ب داد دل ...

مطمئن باش خدا اگه از کسی چیزیو بگیره هم صبرشو بهش میده هم جایگزینش چیزای دیگه میده

ان شاالله هرکس همون چیزی براش رقم بخوره ک صلاحشه

انقدرا بزور چیزیو ک خواستنو بدست آوردن و بعد پشیمون شدن

ان شاالله همه دلخوش و آروم باشن عزیزم

شما هم اصلا ناراحت نباش و استرس نگیر

بسپار بخدا و بگو من از خودت یه بچه ی سالم و صالح میخوام ک تو روند بارداری و بعدش خودمم سالم باشمو حالم‌خوب باشه

یکسره ک گوشی ب دستم شاید باور نکنی من بچه سوممه😅😅😅😅خدا خواسته شد اولش ناراحت شدم ولی الان دارم م ...

خدااااات وشکر دوتا بچه ی ناز داری پس😍😍😍😍

خدا هر ۳تاشونو حفظ کنه😍

مطمئن باش خدا اگه از کسی چیزیو بگیره هم صبرشو بهش میده هم جایگزینش چیزای دیگه میدهان شاالله هرکس همو ...

مرسی عزیزدلم چقد شما خوب صحبت می‌کنی 🥰🥰🥰خدا انشاالله نی نی قشنگتو سالم و پرروزی بزاره تو بغلت😘

مرسی عزیزدلم چقد شما خوب صحبت می‌کنی 🥰🥰🥰خدا انشاالله نی نی قشنگتو سالم و پرروزی بزاره تو بغلت😘

ممنونم گلم نظر لطفته😍😍

ممنون بابت دعای قشنگت

من اولین تجربمه

دعا کن زایمان راحت و بی دردسری داشته باشم

😍