2777
2789
عنوان

شوهرم واسه بیدارشدن خیلی اذیتم می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 76 پست
خدایی اگ اینکارو نکنم‌میخابهه پانمیشه اونقد خیالش ازمن راحته ک اون ی دقه رو هم‌میگه بخابم😂😂ینی کاف ...

اخه بد عادت میشه واسه خودت سخته 

بعدا بچه دار شی همینجوریش کم خواب هستی 

اونوقت باید مثل بچه مدرسه ای ها لباس هم بدی دست اقا 

اگ نظر منو بخوای باید ترکش بدی 

شب قبلش بهش بگو من صدات نمیکنم 

بزار یکی دو بار خواب بمونه تو محل کار بد شه براش تا درست شه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه بد عادت میشه واسه خودت سخته بعدا بچه دار شی همینجوریش کم خواب هستی اونوقت باید مثل بچه مدرسه ای ...

وای دقزقا همه میگن بعدا بچه بیاد بدتر میشه ها...اره والاه باید ترک کنه ولی فک نکنم.اخه۳۴سالشه ازبچگی همینجوری بوده تا الان...مامانشم اینجوری بود

وای دقزقا همه میگن بعدا بچه بیاد بدتر میشه ها...اره والاه باید ترک کنه ولی فک نکنم.اخه۳۴سالشه ازبچگی ...

بلاخره از یه جایی باید ترکش بدی 

بزار براش بد شه سرکار 

ولی از شب قبلش باهاش اتمام هجت کن 

بگو من دیگه بیدارت نمیکنم الارم گوشیشو بزار هر ۵ دقیقه زنگ بخوره 

بگو بیدار نشی واسه خودت بد میشه تو محل کار 

بزار کم کم عادت کنه 

بلاخره از یه جایی باید ترکش بدی بزار براش بد شه سرکار ولی از شب قبلش باهاش اتمام هجت کن بگو من دیگه ...

اره والا باید کم کم کارکنم روش.وگرنه تا اخرعمر باید هی بیدارش کنم لباس بپوشونم براش

اره والا باید کم کم کارکنم روش.وگرنه تا اخرعمر باید هی بیدارش کنم لباس بپوشونم براش

اره بابا دور از جونت پدرت در میاد 

میخوای ۳۰ سال هر روز پاشی لباس تنش کنی ماشین گرم کنی 

ول کن بابا 

تهش با بدبختی بیدارش میکنم ولی دعوامون میشه...

بنظرم از شب قبل باهاش اتمام حجت کن، بگو فردا صبح دوبار بهت میگم و بیدارت میکنم، بیدار شدی که هیچی، بیدار نشدی دیگه کاری به کارت ندارم و میخوابم، پانشی غر بزنی بگی بیدارم نکردی، چندروز بگذره اقتدار تورو ببینه بهتر میشه واقعا هم رو حرفت بمون دلت نسوزه بهش

اخراج چی کاسبه خاهر من با الارم گوشی بیدار نمیشه ک هیچ تکونم نمیخوره

حس مسئولیت نداره، مشخصه. خودتو ب عذاب و زحمت ننداز.

باید بتونی بیخیالش بشی. هر چقدر میخاو بخوابه. میدونم ،برا پول جوش میزنی ک بره سرکار عقب نیوفتین! اینو باید شوهرت فکر باشه ن شما.کلا داری بد میری جلو.

همینجور بری جلو بدتر میشه. خوددانی‌.برو بپرس برو مشاور ببین عواقب کسایی ک مثل شما بودن چی شده.

زن باش ن مادر برای همسرت

برا پول جوش نزن وظیفه اونه. هر اتفاقی ک میخواد بیوفته

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

میگم خابش سنگینه زلزله هفت ریشتری بیدارش نمیکنه

خب ب توچه ک میخاد بره سرکار

بیدارش کنی فشم بشنوی

یکی دوبار ک بیدارش نکردی دیرشد سرکاررفتنش انوقت ب خودش میاد ک توبخاطرخودش بیدارش میکردی

بله دقیقا مشکل شما و شاید بدتر.اوایل زندگیمون من واقعا اسیرشده بودم ،تونامزدی میدیدما مادرشوهرم میگفت صبح ها تابیدارشه دیوونم میکنه.هی هرصبح میگفتم دیگه بیدارت نمیکنم خستم کردی،بعدشم دیدم من تااخرعمرم اینجوری بایدهرصبح اذیت بشم شبا میگفتم ساعت کوک کن عادت کن به صدای ساعت بیدارشو،من دیگه بیدارت نمیکنم،اوایل عادت نداشت نمیتونس بیدارشه ،بعد کم کم کنار اومد بااین قضیه ،سه چهار بارم خواب موند دیر رفت سرکار ،گفته بودن خونه خاله نیس ،بعد دیگه شبا سروقت خوابید صبح هاباگوشی کوک شده خودش بیدارمیشه،دیگه راحت شدم

الان جوری عادت کرده حتی نصف شبم بخوابه ،صبح سروقت بیدارمیشه،منم باهاش بیدارمیشم همراهیش میکنم

باید راهشو پیداکنی شمام

نمیدونم بخدا اخه من مشکل اعصاب هم دارم قرص میخورم اینکاراش بدترم میکنه روزمو خراب میکنه

تنها راهش بیخیالی نهایت ۱۰دقیقه درگیر بیدار کردنی ولی با اعصاب خوردی کل روزت خراب