ساراجونتون مدیر عضویت: 1401/03/05 تعداد پست: 1579 عنوان شوهرم واسه بیدارشدن خیلی اذیتم میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 1412 بازدید | 76 پست بشددددت خابش سنگینه وقتی میخام از خاب بیدارش کنم واقعا یه جنگ اعصاب دارم بعدم ک بیدار میشه اونم عصبیه و شر و ور میگه و دعوامون میشه نیم ساعت بعدش از هیچجا خبر نداره واس سرکار رفتن خیلیییی اذیت میشم برا بیدار کردنش کسی مث من این دردسرو داره؟ چیکار کنم بنظرتون من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد❤ امروز | 06:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
happyday عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 113 انقدددد از این حرفا زدم ک بخاطر آرزوی من تلاشتو بیشتر کن کمیدونی من تا اوضاع مالیمون خوب نشه بااین ... وای خدا نکشت مردم از خنده 😂😂😂
happyday عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 113 خدایی اگ اینکارو نکنممیخابهه پانمیشه اونقد خیالش ازمن راحته ک اون ی دقه رو هممیگه بخابم😂😂ینی کاف ... اخه بد عادت میشه واسه خودت سخته بعدا بچه دار شی همینجوریش کم خواب هستی اونوقت باید مثل بچه مدرسه ای ها لباس هم بدی دست اقا اگ نظر منو بخوای باید ترکش بدی شب قبلش بهش بگو من صدات نمیکنم بزار یکی دو بار خواب بمونه تو محل کار بد شه براش تا درست شه
aaaaasamira عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 3890 اخه بد عادت میشه واسه خودت سخته بعدا بچه دار شی همینجوریش کم خواب هستی اونوقت باید مثل بچه مدرسه ای ... وای دقزقا همه میگن بعدا بچه بیاد بدتر میشه ها...اره والاه باید ترک کنه ولی فک نکنم.اخه۳۴سالشه ازبچگی همینجوری بوده تا الان...مامانشم اینجوری بود
آیناز۳ عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 2188 مگه شما مسئول بیدار کردنش هستی؟ شب زود بخوابه که صبح بتونه بیدار بشه. آلارم گوشی هم برای همین اختراع شده
maaaahhhh81 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 1325 اسی شاید طبعش خیلی سرده که اینقدر خوابش سنگینه ز اختیار جهان عقدهای است در دل من که جز به گریه ی بی اختیار نگشاید ...
happyday عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 113 وای دقزقا همه میگن بعدا بچه بیاد بدتر میشه ها...اره والاه باید ترک کنه ولی فک نکنم.اخه۳۴سالشه ازبچگی ... بلاخره از یه جایی باید ترکش بدی بزار براش بد شه سرکار ولی از شب قبلش باهاش اتمام هجت کن بگو من دیگه بیدارت نمیکنم الارم گوشیشو بزار هر ۵ دقیقه زنگ بخوره بگو بیدار نشی واسه خودت بد میشه تو محل کار بزار کم کم عادت کنه
aaaaasamira عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 3890 بلاخره از یه جایی باید ترکش بدی بزار براش بد شه سرکار ولی از شب قبلش باهاش اتمام هجت کن بگو من دیگه ... اره والا باید کم کم کارکنم روش.وگرنه تا اخرعمر باید هی بیدارش کنم لباس بپوشونم براش
happyday عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 113 اره والا باید کم کم کارکنم روش.وگرنه تا اخرعمر باید هی بیدارش کنم لباس بپوشونم براش اره بابا دور از جونت پدرت در میاد میخوای ۳۰ سال هر روز پاشی لباس تنش کنی ماشین گرم کنی ول کن بابا
هندسه١٠ عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 481 شغل آزاد که خب لازمه خیییلی صبح زود بیذار بشه ؟ بذار لااقل ۸ بره شغلش چیه
رسپینا۶۴ عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 556 تهش با بدبختی بیدارش میکنم ولی دعوامون میشه... بنظرم از شب قبل باهاش اتمام حجت کن، بگو فردا صبح دوبار بهت میگم و بیدارت میکنم، بیدار شدی که هیچی، بیدار نشدی دیگه کاری به کارت ندارم و میخوابم، پانشی غر بزنی بگی بیدارم نکردی، چندروز بگذره اقتدار تورو ببینه بهتر میشه واقعا هم رو حرفت بمون دلت نسوزه بهش
baharebaraniii عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 4535 اخراج چی کاسبه خاهر من با الارم گوشی بیدار نمیشه ک هیچ تکونم نمیخوره حس مسئولیت نداره، مشخصه. خودتو ب عذاب و زحمت ننداز.باید بتونی بیخیالش بشی. هر چقدر میخاو بخوابه. میدونم ،برا پول جوش میزنی ک بره سرکار عقب نیوفتین! اینو باید شوهرت فکر باشه ن شما.کلا داری بد میری جلو.همینجور بری جلو بدتر میشه. خوددانی.برو بپرس برو مشاور ببین عواقب کسایی ک مثل شما بودن چی شده.زن باش ن مادر برای همسرتبرا پول جوش نزن وظیفه اونه. هر اتفاقی ک میخواد بیوفته اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪
tazevared11401 عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1182 میگم خابش سنگینه زلزله هفت ریشتری بیدارش نمیکنه خب ب توچه ک میخاد بره سرکاربیدارش کنی فشم بشنوییکی دوبار ک بیدارش نکردی دیرشد سرکاررفتنش انوقت ب خودش میاد ک توبخاطرخودش بیدارش میکردی
هستی۲۳۴ عضویت: 1403/02/07 تعداد پست: 399 بله دقیقا مشکل شما و شاید بدتر.اوایل زندگیمون من واقعا اسیرشده بودم ،تونامزدی میدیدما مادرشوهرم میگفت صبح ها تابیدارشه دیوونم میکنه.هی هرصبح میگفتم دیگه بیدارت نمیکنم خستم کردی،بعدشم دیدم من تااخرعمرم اینجوری بایدهرصبح اذیت بشم شبا میگفتم ساعت کوک کن عادت کن به صدای ساعت بیدارشو،من دیگه بیدارت نمیکنم،اوایل عادت نداشت نمیتونس بیدارشه ،بعد کم کم کنار اومد بااین قضیه ،سه چهار بارم خواب موند دیر رفت سرکار ،گفته بودن خونه خاله نیس ،بعد دیگه شبا سروقت خوابید صبح هاباگوشی کوک شده خودش بیدارمیشه،دیگه راحت شدمالان جوری عادت کرده حتی نصف شبم بخوابه ،صبح سروقت بیدارمیشه،منم باهاش بیدارمیشم همراهیش میکنمباید راهشو پیداکنی شمام
bayahiti عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 460 نمیدونم بخدا اخه من مشکل اعصاب هم دارم قرص میخورم اینکاراش بدترم میکنه روزمو خراب میکنه تنها راهش بیخیالی نهایت ۱۰دقیقه درگیر بیدار کردنی ولی با اعصاب خوردی کل روزت خراب