2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم شوهرم یه جوری رفتار میکنه انگار من وجود ندارم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 54 پست

چه عجیب 

از اول اینطوری بود یا تازگی اینطوری شده؟؟

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

ببین من نمیتونم چیزی ک توی زندگی خودم بود رو برات تجویز کنم.ولی برو پیش مشاور و شرایطتو بگو من ۸ سال این موضوعرو تحمل کردم ولی دیگه نمیکنم.باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه اگر ادم منطقی اییه.نادیده گرقته شدن واسه زن ها بدترین شکنجست و مردها اینو خوب میدونن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش گفتم جداشیم میگه برو درخواست بده خودت

بگو خودم حق طلاق ندارم میخواد درخواست بدی بعدم همه چی رو ببخشی 

بگو خودت برو اگرم برم فقط درخواست مطالبه مهریه نفقه واحرت المثل میکنم نه طلاق من بچه دارم می‌خوام زندگی کنم 

بچت رو که ول نکن ولی زبونی بهش بگو درخواست هم دادی طلاقم بدی حقم رو بده بچم هم برای خودت باشه دیگه ننه درکار نیست 

این زیر سرش بلند شده میخوادمفت ردت کنه 

شوهر منم همینهفعلا که یه هفته هست قهره منتظره من برم منت کشی منم حوصلشو ندارم مخصوصا که مقصر بودهبهش ...

افرین به این میگن سیاست منم خاستم همینو بگم😆😆

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
کاراش بی دلیله؟مگه ازدواج اجباری کرده؟چه کاریه!من باشم بچمو برمیدارم میرم تا بیاد منت کشی

کجا برم . زندگیم کارم اینجاس . حایی نمیتونم برم ک . جایی ام اینجا ندارم. این خونه هم ماله خودمه خودم خریدم اون باید بره اگه منو نمیخواد ن من 

بیست روز تحمل کن این کارارو انجام بده

اولا بی محلی کن از خودش بدتر وقتی میاد نرو دورو ورش چای غذا اماده کن ولی خیلیی سرد بگو بیا بخور دائم سرد باش به خودت خیلی برس برو بیرون برو بازار خرید بگو پول بده بهت همیشه پسنداز داشته باش واسه خودت و از همه مهمتر مواقعی که خوابه گوشیشو چک کن ببین چیزی بارش نباشه و اگه بود مدرک جمع کن

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

بهش گفتم جداشیم میگه برو درخواست بده خودت

می‌گفتی بیه👍👍...بگو اگه مشکل حل شدنیه با صحبت حلش کنیم...تو مشکل داری تو زندگی من مشکلی ندارم اگه دلت خواست میری برای دادخواست طلاق چ مرد پرررویه

کجا برم . زندگیم کارم اینجاس . حایی نمیتونم برم ک . جایی ام اینجا ندارم. این خونه هم ماله خودمه خودم ...

پس چ بهتر🥲😂 وسایلشو جمع کن بده بهش بگو خوش آمدی بیرون کن بره، احترامش کردی هوا برش داشته

شوهر منم همینهفعلا که یه هفته هست قهره منتظره من برم منت کشی منم حوصلشو ندارم مخصوصا که مقصر بودهبهش ...

براش مهم نیس‌ اصلا نگاهم نمیکنه ک بفهمه چی پوشیدم . الان تو مجازی میچرخم این کارارو میکنم تنهایی میرم بیرون میام ‌ ساعت ۱۱ شب دلم گرفت رفتم با ماشین دور دور کردم اصلا نگفت داری کجا میری 

کجا برم . زندگیم کارم اینجاس . حایی نمیتونم برم ک . جایی ام اینجا ندارم. این خونه هم ماله خودمه خودم ...

خونه پدری بزرگتری 

اینجوریه که نمیشه زندگی کرد 

خونه مال شماست رک بهش بگو اگه میخوای این رفتارتو ادامه بدی از خونه برو ..

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)