اصلا باهام حرف نمیزنه حتی یه کلمه. اصلا نگاهمم نمیکنه. انگار من وجود ندارم . جدا میخوابه . همش هدفون تو گوششه تو گوشیش سریال میبینه . اگه حالم بد بشه گریه کنم اصلا نمیپرسه چته بی تفاوت رد میشه . خیلی حالم بده . من مدت ها روش کار کردم رفتم سمتش بغلش میکردم شوخی میکردم ولی الان عقب نشینی کردم دیدم اون اصلا بهم توجه نمیکنه انگار من وجود ندارم در طول روز هم هیچ حرفی بینمون رد و بدل نمیشه .از پیشم داره رد میشه خودشو میکشه کنار یه وقت بهم نخوره . خیلی حالم بده . افسرده شدم دلم میخواد بمیرم . وقتی با بچه مون ک یک سالشه میخواد حرف بزنه اگه بخواد منو خطاب کنه میگه برو پیشش ننت . خیلی ناراحتم من خیلی ادم حساسیم دارم خفه میشن تو این زندگی 😭
آخی خدا رحمتشون کنه..پدر شوهرت پشتت نیس بیاد باهاش حرف بزنه؟به نظرم باید با یه بزرگتر مشورت کنی
ن اونا باهام خوب نیسن خودشون منو اول انتخاب کردن .ولی بعد ازدواج باهام دشمنی کردن . بم گفتن ما فک میکردیم تو دختر بی زبونی هستی .اخه خیلی اذیتم میکردن منم جوابشدنو میدادم با احتراام
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما ۹ سال میشه ازدواج کردیم . من ۳۰ سالمه اون ۳۵. تو این همه سال کلا اون سرد بوده از همون اول. حتی شده یک سال هیچی بینمون نبوده . از همون اول ازدواج اینجوری بود اوایل تا دو ماه میدیدم اصلا مث یخه .
براش مهم نیس اصلا نگاهم نمیکنه ک بفهمه چی پوشیدم . الان تو مجازی میچرخم این کارارو میکنم تنهایی میر ...
یه شب میشینی بخاطرش یه عالمه گریه میکنی بعدش تصمیم میگیری خودت تنهایی خوش بگذرونیم بعد از اون دیگه بهت خوش میگذره و نهایت غصه خوردنت اینه که یهو یادت میاد یه آه میکشی و تمام