2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم شوهرم یه جوری رفتار میکنه انگار من وجود ندارم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 54 پست
آخی خدا رحمتشون کنه..پدر شوهرت پشتت نیس بیاد باهاش حرف بزنه؟به نظرم باید با یه بزرگتر مشورت کنی

ن اونا باهام خوب نیسن ‌ خودشون منو اول انتخاب کردن .ولی بعد ازدواج باهام دشمنی کردن . بم گفتن ما فک میکردیم تو دختر بی زبونی هستی .اخه خیلی اذیتم میکردن منم جوابشدنو میدادم با احتراام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دنبال مقصر نباش فکر کن مجردی انتظار محبت نداشته باش همونجوری بپذیرش اینارو درصورتی میگم که نخوای جد ...

ببخشید مجرد بودم دوس پسر داشتم . هر چقدر خودمو سرگرم میکنم باز حس کمبود دارم همش بی انگیزه ام 

باهاش حرف بزنم اینارو بگم سریع عصبی میشه داد میزنه بم میگه خفه شو

اگه اینجوریه ک همون باهاش دهن به دهن نشی بهتره بدون حرفی ببین خودش آخرش چیکار می‌کنه 

ببین عزیزم همیشه تو زندگی یسری موقعیت ها پیش میاد و اون اتفاقات ک تو رو قوی می‌کنه باعث میشه سخت و سنگ بشی

رابطه هم ندارید اصلا؟

ما ۹ سال میشه ازدواج کردیم . من ۳۰ سالمه اون ۳۵.  تو این همه سال کلا اون سرد بوده از همون اول. حتی شده یک سال هیچی بینمون نبوده ‌ ‌. از همون اول ازدواج اینجوری بود اوایل تا دو ماه میدیدم اصلا مث یخه .

براش مهم نیس‌ اصلا نگاهم نمیکنه ک بفهمه چی پوشیدم . الان تو مجازی میچرخم این کارارو میکنم تنهایی میر ...

یه شب می‌شینی بخاطرش یه عالمه گریه می‌کنی بعدش تصمیم میگیری خودت تنهایی خوش بگذرونیم بعد از اون دیگه بهت خوش میگذره و نهایت غصه خوردنت اینه که یهو یادت میاد یه آه می‌کشی و تمام