2777
2789
عنوان

خانوما چیکار کنم شوهرم یه جوری رفتار میکنه انگار من وجود ندارم 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 54 پست

پس با این تفاسیر این بین چیزی هست 

یا اصلا از شما خوشش نمیاد 

یا مشکلی بینتون پیش اومده دلسرد شده 

یا پای ینفر درپیشه

یا کلا از لحاظ رابطه آدم سردیه چون هیچ مردی نمیتونه تحمل بکنه

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چه اتفاقی افتاده که اینطوری شده؟بعداز بارداری اینطوری شد؟اتفاق خاصی افتاد اینجوری شد؟دعوای بدی ...

از اول بی احساس بود. هیچ هیجانی تو زندگیم نبود. ولی الان بدتر شده . قبلا گریه میکردم باز میگفت چته الات هیچی بمیرمم نمیفهمه

بدبختی پدر و مادر ندارم . ابجیامم شهر دورن

آخی خدا رحمتشون کنه..

پدر شوهرت پشتت نیس بیاد باهاش حرف بزنه؟

به نظرم باید با یه بزرگتر مشورت کنی

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

از اول بی احساس بود. هیچ هیجانی تو زندگیم نبود. ولی الان بدتر شده . قبلا گریه میکردم باز میگفت چته ا ...

منم تا حدودی اینطوریه،عادت کن خودتو سرگرم کن تلقین کن که برات مهم نیست،اگه شرایطشو داری برو کلاس رقص یوگا یا حتی پیاده روی کلی دوست پیدا میکنی،برای خودت زندگی کن فکرکن مجردی،لباسای باز و سک سی هم بپوش رو اندامت و پوستت کار کن

دنبال مقصر نباش فکر کن مجردی انتظار محبت نداشته باش  همونجوری بپذیرش اینارو درصورتی میگم که نخوای جدا شی یا راه دیگه ای نداشته باشی،میدونم ناراحت کننده اس اما من یه مدت با خودم میگفتم خب من وقتی غذا و کارای خونه رو میکنم این شغلمه پولی که میداد میگفتم حقوقمه،اگه رابطه هم داشتیم میگفتم اینم بخشی از کارمه اینطوری آرومتر شدم،واسه من نسبت به همه با محبته ننه و خواهر الدنگشو که براشون میمیره با من اینطوری بود البته عاشقم بود ننه و خواهرش منو از چشم انداختن