2777
2789
عنوان

بنظرتون باز دخترم مریض شده لطفا بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست
نزدیک ی هفته ویروس جدید گرفتم از سرفه زیاد مزه خون گرفته. دیروز ففط ی تخم‌مرغ ابپز خوردم.هیچی دیگه ن ...

وای که بچه‌های منم فقط سرفه می‌کنن. به نظرم فقط ویروس نیست. آلودگی هوا هم هست.

اگه هنوز سرفه داری روغن بادام شیرین روی قفسه سینه و بین دو کتفت ماساژ بده. گل ختمی هم بجوشون و بخور. 

من به بچه‌هام روزی 2بار میدم. البته با ترکیب عناب و سپستون و کاکل ذرت. حالشون بهتر میشه. 

آب گرم و عسل هم زیاد بخور که گلوت نرم بشه. 

وای که بچه‌های منم فقط سرفه می‌کنن. به نظرم فقط ویروس نیست. آلودگی هوا هم هست.اگه هنوز سرفه داری روغ ...

ترخدا بچه ها رو بر دکتر. ب این دوا درمونا کار نداشته باش

ب من قرص سیاه سرفه دادن چند تا سرم و امپول و قرص دیگه

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترخدا بچه ها رو بر دکتر. ب این دوا درمونا کار نداشته باشب من قرص سیاه سرفه دادن چند تا سرم و امپول و ...

سری اولشون نیست

پارسال پسر بزرگم پیش بود. کل پاییز و زمستون گرفتار تب بودیم. هم خودش میگرفت هم به کوچیکه میداد. 

حالا امسال خداروشکر تا الان فقط یه بار تب کردن. ولی از مهر درگیر سرفه هستیم. 

الانم کنار داروهای طب سنتی داروهایی که هر سری متخصص داده میدم بخورن. 

یعنی متنفر شدم از پاییز زمستون. یادش بخیر مجردی. اصلا نمیفهمیدم نگرانی چیه مریضی چیه. از هفت دولت آزاد. 

هعی

سلام عزیزم آخه دیروز هم خیلی می‌گفت گوش درد دارم دیروز دیشب همش میگف گوشم درد می‌کنه اما من گفتم شای ...

گلم نگران نباش صب کن تا شب بعد ببرش هرچی باشه تاشب دیگه درد موندگاره ببینی گلوشه یا فقط گوشش