2777
2789
عنوان

بنظرتون باز دخترم مریض شده لطفا بیاین لطفااا

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 33 پست
برا گلودردش یه ذره نمک بده بخوره. بعدش آب نخوره. اگه احساس کرد بهتر شد دوباره یه ذره بده بخوره. چندب ...

نمیخوره نمک 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بالا آوردنش بخاطر رودل هست.گلو درد هم در امتداد همون گوش دردش هست ک کامل خوب نشده، یا اینکه ی ویروس جدید گرفته. ببر پیش متخصص کودکان

اون روز عصبانی بودم بهت گفتم‌ بی لیاقت، الان عصبانی نیستم، بی لیاقت

نمیخوره نمک

یه ذره

اندازه ای که دهنش شور هم نشه. 

من بچه‌هام که گلودرد میشن فقط بهشون نمک میدم. فورا خوب میشن. علائم دیگه سرماخوردگی از بین نمیره ها. ولی همین درد گلو که آروم میشه خیلی خوبه. 

تخمه و مرغ و سیب زمینی تولید سم میکنه اگه اب پز بوده واسه بچه ها مخصوصا ولی کسی اطلاع نداره

نه آب پز نبود دیروز عصر از خواب بیدار شد خیلی گرسنش بود تخم مرغ نیمرو کردم قشنگ پخت بهش دادم زیاد خورد البته نه با نون خالی ....بعد ی یک ساعت نیم ساعت من داشتم سیب زمینی میپختم که با رب گوجه تفت بدم بخوریم بهونه گرفت ک می‌خوام یکم خورد بعدش هم شیر موز خورد 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

چرا این همه دکتر بردی مگه مشکل خاصی داره عفونت گوش کعمولا برمی گردهذبعد حموم خوب گوششو پاک کن

پاک میکنم دیروز بردمش حموم پاک کردم بیشتر از همیشه پاک کردم آخه از بس میگه همش میگه

موهای بچه بلنده؟

تا شونش و یکم پایین تر

چجوری بخورم من گلوم مزه خون میده

یه ذره نمک بذار روی زبونت که با بزاق مخلوط بشه و بره پایین. بعدش آب نخور تا چند دقیقه. یکی 2بار امتحان کن. اگه حس کردی بهتر شدی طول روز تکرارش کن. من برا خودم و بچه‌هام که انجام میدم فاصله‌های 10 دقیقه تا نیم ساعته میدم. وقتی دردگلو کم میشه چند ساعت فاصله میدم بین خوردن نمک. ولی همیشه همون روز گلودرد تمام میشه. البته میگی گلوت مزه خون میده. چرا؟ دکتر رفتی؟ 

یه ذره نمک بذار روی زبونت که با بزاق مخلوط بشه و بره پایین. بعدش آب نخور تا چند دقیقه. یکی 2بار امتح ...

نزدیک ی هفته ویروس جدید گرفتم از سرفه زیاد مزه خون گرفته. دیروز ففط ی تخم‌مرغ ابپز خوردم.هیچی دیگه نتونستم .چیکار گنم

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
پاک میکنم دیروز بردمش حموم پاک کردم بیشتر از همیشه پاک کردم آخه از بس میگه همش میگه

کاش یه مدت روغن بنفشه توی گوشش بچکونی. پایه کنجد باشه. شاید گوششو سرما زده. هفته‌ای 2 تا 3 شب قبل خواب روغن بنفشه بچکون توی گوشش. 

البته میگی 3.5 سالشه. شاید اذیت کنه. پسر کوچیکم 3 سالشه. معمولا راه میاد با این روش‌های درمانی. نمیدونم برا شما چطوره.