2777
2789
عنوان

تو کوپه قطار با دوتا آقاممم😨😨🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 18068 بازدید | 270 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عه واقعا ؟ پس انگار شدنی هست و ممکن ولی خب میل اینکه کم پیش میاد ، جلو اون آقایون داد و بیداد کردی ک ...

در کوپه بسته بود تو راهرو داد وبیداد میکردم ولی اونا می‌شنیدند چیزی نگفتن خیلی داغون بودن همه جای کوپه دود و دم بود اصلا یه وضعی،

تازه جامو با یه آقایی عوض کردن که بیچاره ها کوپه خانوادگی گرفته بودن از زن و مادر زن و بچه اش جداش کردن آوردن پیش اون الدنگا😁

وای جوری میگید با اقا تو یه کوپه انگار میخوان بخورنش مکان عمومی هست میخوان چکار کنن،اگع خود اسی معذب ...

نه من فقط دستشویی دارم.. فقط نگرانم بیام پایین.. این مردا معذب بشن

خدایا شکرت بابت حال خوب 

عزیزم اول صبحی ملت رو اسکل نکن من خودم تاحالا چندین بار قطار سوار شدم چه زمانی که خودم بلیط رزرو کردم چه زمانی که آژانس برام بلیط رزرو کرده قشنگ میپرسه 

اگه خانوم باشی و یک الی دونفر 

دونفر خانوم برات میزاره اگه خود و همسرت باشی یه زن و شوهر میزاره 

پس الکی جونده

در کوپه بسته بود تو راهرو داد وبیداد میکردم ولی اونا می‌شنیدند چیزی نگفتن خیلی داغون بودن همه جای کو ...

واییی خدااا😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 

دمت گرم ، حالا من بودم از بس خجالتی ام هیچی نمیگفتم ، پیش خودم میگفتم الان این مردا میفهمن و اینا 😂😂😐💔 

انقدر به اون دو نفر اعتماد داری؟

ن واقعا اعتمادی ندارم.. من خودم ۴ ماهه کات کردممم 

الانم دارم اهنگ غمگین گوش میدم. یعنی اصلا فازم سمت دیگه آیه.. 

خدایا شکرت بابت حال خوب