2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1652 بازدید | 150 پست
😂😂😂😂تو فقط حاشیه درست کنی نه نماز خون وگرنه مادر بزرگ منم نماز خونه منتها کور نیست وضعیت خراب رو ...

افقط دیدیت محدوده

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا چی میخای اقا؟ انقد بیکارید یعنی؟معلومه برا هول بازی اومدی.

تو که کلا هستی برخی تاپیکااااا.

همسرت یا خودت اینستا میرید؟ اینجا هول بازی داره یا اینستا

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

تو که کلا هستی برخی تاپیکااااا.همسرت یا خودت اینستا میرید؟ اینجا هول بازی داره یا اینستا

معلومه بچه ای از حرفات. هیس بابااااا

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

من کاری با این آقا ندارم که چرا توی سایت هستن چون اینجا آقایون زیاد هستن و نی نی سایت هم مشکلی ندارن 

ولی خانومایی که میگن اینجا مخصوص بارداری و مسایل خانوم هاست تازگیا تنها چیزی که راجبش بحث نمیشه همیناست من خودم خیلی وقته تاپیکی با موضوع بارداری ندیدم 

🤣🤣🤣🤣تو خودت یه پا خانمی ک اومدی اینجا

ببخشید اگر از طریق شهودی به این نتیجه رسیدین سریعا به چشم پزشک مراجعه کنید. 

اگر قوه خیال و اندیشه به این یقین رسیدین سعی کنید هیچ کجا ادعای حس شیشم نکنین، واس خودتون بهتره

ببخشید اگر از طریق شهودی به این نتیجه رسیدین سریعا به چشم پزشک مراجعه کنید. اگر قوه خیال و اندیشه به ...

خدایااااا قشنگ معلومه از طرز حرف زدنت چقد بچه ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..