ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 عنوان یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 149 پست سلام. تو سال ۲۰۲۵ هم هنوز داریم از این چیزاااااابجای نماز خوندن و از خدا خواستن ببین دنبال چی هستن بعضی هاااااضمنا اینجا مختلطه منم صادقانه خودمو آقا معرفی کردم، حالا هی میا بگو تو سایت زنونه چی میخوای الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️ 1403/10/18 | 07:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 من کاری با این آقا ندارم که چرا توی سایت هستن چون اینجا آقایون زیاد هستن و نی نی سایت هم مشکلی ندارن ... آفرین اینو میگن یا فکر بروز شده و صحیح.از طرف من شما از امروز می تونی الگوی بقیه باشی الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 خدایااااا قشنگ معلومه از طرز حرف زدنت چقد بچه ای🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 جلو آیینه واستا بچه رو خواهی دید.قشنگ مشخصه چقدر بدت میاد با یه آقا گپ بزنی. دمت گرم مثب بقیه درخواست دوستی نمیدی الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
sara88888890181 عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 8105 جلو آیینه واستا بچه رو خواهی دید.قشنگ مشخصه چقدر بدت میاد با یه آقا گپ بزنی. دمت گرم مثب بقیه درخواس ... 😂😂😂😂😂😂 دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 😂😂😂😂😂😂 یه روز یه خروسه با مرغه میگه یه نوک میدی .....فکر تو مرغی، مرغه چیکار کنه خوبه؟ الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 چند سالته خدایی؟!! بآلای ۳۰ الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 15582 یه روز یه خروسه با مرغه میگه یه نوک میدی .....فکر تو مرغی، مرغه چیکار کنه خوبه؟ خجالت بکش مثلا مذهبی هسی؟! شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 خجالت بکش مثلا مذهبی هسی؟! الهی العفو.از همه عذرخواهی میکنم. اشتباه کردم. تحت تاثیر پیامهای قبلی اون خواهرمون قرار داشتم و اینو زدم .... ملاحظه کنید.اما بازم از ایشون و همه معذرت میخوام. الهی العفو الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 15582 الهی العفو.از همه عذرخواهی میکنم. اشتباه کردم. تحت تاثیر پیامهای قبلی اون خواهرمون قرار داشتم و این ... جمع کن کاسه کوزه اتو باباآبرو هر چی مذهبی و مقید واقعی ام بردی....بدبخت زنت شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 😂😂😂😂😂😂 عذر خواهی میکنم بابت پست قببلی الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 جمع کن کاسه کوزه اتو باباآبرو هر چی مذهبی و مقید واقعی ام بردی....بدبخت زنت ترک کن تاپیکمو الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
sara88888890181 عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 8105 عذر خواهی میکنم بابت پست قببلی بابا تو هم خفه شو دیگهعین کنه چسبیدی هی ریپ میزنی . ول کن دیگ دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 بابا تو هم خفه شو دیگهعین کنه چسبیدی هی ریپ میزنی . ول کن دیگ خفه نشو ولی دقت کن تو آمدی تاپیکمااااا الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 15582 ترک کن تاپیکمو تاپیک نزن اگه جنبه هر جور کامنتیو نداری!!تحفه ام نیسی جوابتو بدم... شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 363 تاپیک نزن اگه جنبه هر جور کامنتیو نداری!!تحفه ام نیسی جوابتو بدم... هر آدم متشخصی معمولا جنبه توهین شنیدن نداره. جایی هم اشتباه کنه بجای توجیح عذرخواهی میکنه الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
dinaye_maman عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 15582 هر آدم متشخصی معمولا جنبه توهین شنیدن نداره. جایی هم اشتباه کنه بجای توجیح عذرخواهی میکنه متشخصی از کامنتات معلومه!!!!توجیه درسته کم سوادریپ نزن دیگه درب و داغون شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش...شیخ بهایی