من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه صدای نامحرمی میشنوم. نه ارتباط تصویری دارم. یکی از مسئولان سایت نی نی گفته بود اینجا تحت نظارت هست، ثانیا پیام های بنده غالبا سرگشاده و همگانی صادر میشه، محتوای تاپیکام بیشتر یادآوری نماز و شرع هست. گاهی در خواست دوستی بهم داده میشه قبول میکنم و سعی میکنم راهنمایی کنم.
الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
بآور میکنی برخی جاها میشینم از بی حجابی و بی نمازی برخی افراد در مترو و .... گله میکنم و رنجورم؟ در مورد قیمت دلار و طلا اصلا در شان من نیست حرف بزنم یا غصه بخورم خدا رو شکر. الله خیر الرازقین
الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️