2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 149 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوابتو نمیدم همینکه اینجا عضوی وضعیتت معلومه

نه صدای نامحرمی می‌شنوم. نه ارتباط تصویری دارم. یکی از مسئولان سایت نی نی گفته بود اینجا تحت نظارت هست، ثانیا پیام های بنده غالبا سرگشاده و همگانی صادر میشه، محتوای تاپیکام بیشتر یادآوری نماز و شرع هست. گاهی در خواست دوستی بهم داده میشه قبول میکنم و سعی میکنم راهنمایی کنم.

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

نه به شما که دوست داری اینجا باشی و نه به شوهر من که حتی دوست نداره من بیام اینجا. میگه انرژی منفی م ...

ایکجا بستر پر مخاطبی هست. میشه یکسری از مشکلات جامعه رو مطرح کرد و آگاهی داد.

امر به نماز و برگشتن به سوی الله 

نفی و نهی موارد کثیف مثل رل پارتنر شوگر و ....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

😑😑نه حس ششم نیستم از سطح دغدغه ها و طرز حرف زدنت حدس زدم سن زیادی نداشته باشی

یکی غصه قیمت طلا دلار میخوره یکی غصه فساد در جامعه و قبح شکنی .... 

قشنگ معلومه بزرگان اهل کدوم طرفن

ایکجا بستر پر مخاطبی هست. میشه یکسری از مشکلات جامعه رو مطرح کرد و آگاهی داد.امر به نماز و برگشتن به ...

فعلا که تا بحال در جهت معکوسش موفق بوده این سایت.

خودتونم به شعارهایی که می دین اعتقادم دارین؟

شرکتتون برای داشبورد سازی نیروی power bi داره ؟

داشبورد سازی چه ربطی بما داره؟

ای تی یعنی فناوری اطلاعات،  جایی که با کامپیوتر و سوئیچ سیسکو و طراحی شبکه کار داره

فعلا که تا بحال در جهت معکوسش موفق بوده این سایت.خودتونم به شعارهایی که می دین اعتقادم دارین؟

من شعار نمیدم. خدا رو شکر نماز میخونم و یادآوری هم میکنم. گاهی نماز شب اینجا یادآوری میکنم و خودم میرم نماز شب میخونم خدا را بی نهایت شکر

😑😑نه حس ششم نیستم از سطح دغدغه ها و طرز حرف زدنت حدس زدم سن زیادی نداشته باشی

خوشم میاد همه هم ریدن بهش باز از رو نمیره 

میگه سرش تو نماز و قرآنه بعد ماشاءالله از رل و پارتنر و شوگر و همه چی هم سر در میاره 😏 

سیاست جدیدشونه با ادا بازی و مسائل دینی اینجا میلاسن 

کاربری سوم  
شما غصه کدومو میخوری ؟؟

بآور میکنی برخی جاها میشینم از بی حجابی و بی نمازی برخی افراد در مترو و .... گله میکنم و رنجورم؟ در مورد قیمت دلار و طلا اصلا در شان من نیست حرف بزنم یا غصه بخورم خدا رو شکر. الله خیر الرازقین

بآور میکنی برخی جاها میشینم از بی حجابی و بی نمازی برخی افراد در مترو و .... گله میکنم و رنجورم؟ در ...

😂😂😂😂تو فقط حاشیه درست کنی نه نماز خون 

وگرنه مادر بزرگ منم نماز خونه منتها کور نیست وضعیت خراب رو میبینه