2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 150 پست
خب‌به‌من‌چه

چی به تو چه؟

چرا بمن چه چی؟

به تو چه چی چرا بمن چه؟

بمن چه چی بتو چه چرا بمن چه؟

نبنللزتززترزرننرزودزنب

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من سرم تو کار خودمه.پیام سرگشاده که دخالت تو کار دیگرون نیست.هر وقت با دمپایی بالاسرت اومدم گفتم فلا ...

شما مردای سایت که مشخصه با چه هدفی اومدید اینجا

برو به ادامه خاله زنکیت برس

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چی به تو چه؟چرا بمن چه چی؟به تو چه چی چرا بمن چه؟بمن چه چی بتو چه چرا بمن چه؟نبنللزتززترزرننرزودزنب

🤦🏻‍♀️💘دیگه‌رددادی!

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

از سمت شما که چیز مفیدی نداره واسم.اما از سمت من به شما داره. تاپیکای قبلیم رو مرور کن بهرمند شی

من مثل تو بیکار و بی عار نیستم برم بشینم تاپیکاتو بخونم هیچ وظیفه ای هم ندارم بخام چیز مفیدی برا تو داشته باشم

توام خاله زنکی بیش نیستی 

کاربری سوم  
بله و همچنین معتقد به کارما بابت هر غلطی که میکنی

در کلی مباحث دینی بازتاب اعمال و ... مطرح شده از حدود ۱۵۰۰ سال قبل.

چه دلیلی داره حقیقت رو روتوش کنیم؟

همون دین شیعه و شرع اسلام کلی نکات و مفاهیم مرتبط قشنگ داره .... نیازی نیست با عناوینی مثل کائنات و کارما و .... اینهارو بگیم.

فقط شرع فقط اسلام و قرآن و اهل بیت علیهم السلام 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من مثل تو بیکار و بی عار نیستم برم بشینم تاپیکاتو بخونم هیچ وظیفه ای هم ندارم بخام چیز مفیدی برا تو ...

سلام.

اومدی تاپیکم و اینجا چرخیدی اونوقت میگی مثل من بیکار و بی عار نیستی؟ جدی باش با نامحرم شوخی نکن. باشه!

نفرمایین تعداد خانوم ها تو تاپیک شما کم نیست من به نمایندگی از خانومای دیگه اینجا هستم تو اگه مودب ب ...

از مدیر سایت جلو نزن اونا اجازه ثبت نام صادر کردن، شما؟؟؟

باز دم انصافت گرم خودتو نماینده کل زنان ایران معرفی نکردی ..... آفرین

🤦🏻‍♀️💘دیگه‌رددادی!

سلام. ان شاءالله طاعات قبول. 

با ظرافت و زیرکی خاصی سعی کردم نماز و دعا به درگاه الله رو یادآوری و ترویج کنم. اینطوری بهم نمیگن خشک مذهب و ....

خدا رو شکر نزدیک ۷۰۰ تا بازدید هم داشتیم .....

المؤمن گیس

شما مردای سایت که مشخصه با چه هدفی اومدید اینجابرو به ادامه خاله زنکیت برس

تهمت می زنی و قضاوت هم میکنی.

من درخواست دوستی هم دارم و سعی کردم محترمانه کمک کنم ...

اما شما با قضاوت غلطتون وجهه بقیه خواهران رو نمی‌تونید پیش من تخریب کنید. همه تون مثل هم نیستید.

خب شما دین خودتو داشته باش به بقیه چیکار داری

سلام. به بقیه زور نکردم. برخی مثبت ۱۸ تاپیک میزارن برخی هم ان شاءالله مثل من با اهداف خداپسندانه و مشخص اینطوری تاپیک میزارن و هوشمندانه نماز و دعا کردن رو در ماه رجب یادآوری میکنن

پیامبری یا نکیر و منکر یا قراره کسیو تو قبر کس دیگه ای بزارن ؟

سلام. إن شاءالله انسانم و مسلمون و شیعه

برو کوفت بخور متوهم

مودب باشیم لطفا. طرز صحبت من و شما آیینه تمام نمای شخصیت و ادب ماست. 

I,M sorry for you

نفرمایین تعداد خانوم ها تو تاپیک شما کم نیست من به نمایندگی از خانومای دیگه اینجا هستم تو اگه مودب ب ...

Sorry