2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 150 پست
شما خیلی خودتو درگیر حواشی نکن. سایت به این خوبی حرفی نزن

نگفتم سایت بده. برخی تاپیکا چندشن

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ساعت ۷ صبح یک مرد باید اینجا باشه؟

مردی که در مترو هست و زمان پرت داره 

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودت خجالت نمی‌کشی تو سایت بارداری تاپیک میزنی؟

خجالب کشیدنی نیست ، نوشتنیه

خب پس مطمئن باش خانومت هم تو ددی سایت با آقایون گپ میزنه دست بالای دست بسیار است

شما حس شیشمی؟

مگه پارتیه که تند تند میگی مختلطه اینجا چه چیز مفیدی برا تو داره اگه همچین که تظاهر میکنی آدم خوبی ب ...

از سمت شما که چیز مفیدی نداره واسم.

اما از سمت من به شما داره. تاپیکای قبلیم رو مرور کن بهرمند شی

بودنتون اینجا جرم نیست ولی نامناسبه . خیلی ازش بهره ای نمی برین. سطح دغدغه. فعلا امروز ناهارو دریابی ...

ممنونم که نهار امروز من واس شما هم مهم شده. چشم در میارم فقط یه حس شیشم پیدا شد

آفرین تشویق برای تو 👏👏👏چقدر هدفمند باعث افتخاره پاشو جم کن بابا برو ددی سایت لای زنا چی میخای

مودب باشیم.

شما تاپیک من چیکار می کنی؟

محترم 🤣برای ما مردی که تو این سایته کاملن نامحترمه

نفرمایین!

تعداد آقایون کم نیست اینجا.

صحیح نیست منم بنمایندگی از سایر آقایون و خودم چنین نظراتی بدم.

اینجا برخی درخواست دوستی هم دادن به بنده.

هم خانوم محترم داریم هم آقای محترم.

اول صبحی چه نوشابه ای واسه خودت باز میکنی🤭

سلام. در تاپیکم خیلی زیرکانه و با ظرافت یادآوری نماز کردم ....

در این اوصاع جامعه

نه نماز میخونم نه دنبال این چیزامشما هم سرت تو کار خودت باشه

من سرم تو کار خودمه.

پیام سرگشاده که دخالت تو کار دیگرون نیست.

هر وقت با دمپایی بالاسرت اومدم گفتم فلان کارو کن و فلان نکن اونوقت محترمانه بهم بگو دخالت نکن