2777
2789
عنوان

یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 150 پست

نه نماز میخونم نه دنبال این چیزام

شما هم سرت تو کار خودت باشه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو‌سایت‌زنونه‌چی‌میخوای؟

سآیت مختلطه.

منم بعنوان یه آقای محترم الان که در مترو هستم تشریف میبرم محل کار انلاینم

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

سآیت مختلطه.منم بعنوان یه آقای محترم الان که در مترو هستم تشریف میبرم محل کار انلاینم

خب‌به‌من‌چه

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

اصن مناسب شما نیست این سایت چون اکثرا خانمن اینجا

اکثر رو از کجا اوردین؟

صمنا تاپیکای من هدفمند هست.

گاهی لابلای اونا چیزایی دیگه ام میزارم نیاییم بگین خشک مذهب

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

تصورشم سخته ک شوهره من بخادبیادنینی سایت.دوشقش میکنم و خیانت محضه🥲اگ خانومتودوس داری ازینجابرو یاهم هیچوقت تاپیک نزن ک باعث شه ماخانوما بیاییم و سرصحبت بازشه اون طفلی خانومت گنا داره خودتم راضی هسی اون بره با مردا توسایت عمومی مردانه چت کنه؟!

اکثر رو از کجا اوردین؟صمنا تاپیکای من هدفمند هست.گاهی لابلای اونا چیزایی دیگه ام میزارم نیاییم بگین ...

آفرین تشویق برای تو 👏👏👏

چقدر هدفمند باعث افتخاره 

پاشو جم کن بابا برو ددی سایت لای زنا چی میخای 

کاربری سوم