ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 عنوان یه حس شیشم بگه فردا زنم نهار چی میخواد بزاره😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1654 بازدید | 150 پست سلام. تو سال ۲۰۲۵ هم هنوز داریم از این چیزاااااابجای نماز خوندن و از خدا خواستن ببین دنبال چی هستن بعضی هاااااضمنا اینجا مختلطه منم صادقانه خودمو آقا معرفی کردم، حالا هی میا بگو تو سایت زنونه چی میخوای الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️ 1403/10/18 | 07:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 شما خیلی خودتو درگیر حواشی نکن. سایت به این خوبی حرفی نزن نگفتم سایت بده. برخی تاپیکا چندشن الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 ساعت ۷ صبح یک مرد باید اینجا باشه؟ مردی که در مترو هست و زمان پرت داره الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 خودت خجالت نمیکشی تو سایت بارداری تاپیک میزنی؟ خجالب کشیدنی نیست ، نوشتنیه الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 خب پس مطمئن باش خانومت هم تو ددی سایت با آقایون گپ میزنه دست بالای دست بسیار است شما حس شیشمی؟ الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 مگه پارتیه که تند تند میگی مختلطه اینجا چه چیز مفیدی برا تو داره اگه همچین که تظاهر میکنی آدم خوبی ب ... از سمت شما که چیز مفیدی نداره واسم.اما از سمت من به شما داره. تاپیکای قبلیم رو مرور کن بهرمند شی الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
شمعداني عضویت: 1402/12/14 تعداد پست: 1024 برو پایین ببین چند تا تاپیک در مورد بارداریه تو اینجا.منم بدممیاد از کسی که خودشو بخواب بزنه. یعنی ... جوابتو نمیدم همینکه اینجا عضوی وضعیتت معلومه
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 بودنتون اینجا جرم نیست ولی نامناسبه . خیلی ازش بهره ای نمی برین. سطح دغدغه. فعلا امروز ناهارو دریابی ... ممنونم که نهار امروز من واس شما هم مهم شده. چشم در میارم فقط یه حس شیشم پیدا شد الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 آفرین تشویق برای تو 👏👏👏چقدر هدفمند باعث افتخاره پاشو جم کن بابا برو ددی سایت لای زنا چی میخای مودب باشیم.شما تاپیک من چیکار می کنی؟ الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
zyaps عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6188 خب فوقش یه کنسرو میخرم.کتک واس کی؟ واس من که پسر خوبی ام؟؟؟ اوکی فردا خونه نرو همون کنسرو بخور رفتی کتک میخوری
نارسیس_اسبق عضویت: 1401/04/02 تعداد پست: 2697 ممنونم که نهار امروز من واس شما هم مهم شده. چشم در میارم فقط یه حس شیشم پیدا شد برو کوفت بخور متوهم
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 محترم 🤣برای ما مردی که تو این سایته کاملن نامحترمه نفرمایین!تعداد آقایون کم نیست اینجا.صحیح نیست منم بنمایندگی از سایر آقایون و خودم چنین نظراتی بدم.اینجا برخی درخواست دوستی هم دادن به بنده.هم خانوم محترم داریم هم آقای محترم. الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 اول صبحی چه نوشابه ای واسه خودت باز میکنی🤭 سلام. در تاپیکم خیلی زیرکانه و با ظرافت یادآوری نماز کردم ....در این اوصاع جامعه الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️
دلبرموفرفری عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 366 سلام. در تاپیکم خیلی زیرکانه و با ظرافت یادآوری نماز کردم ....در این اوصاع جامعه پیامبری یا نکیر و منکر یا قراره کسیو تو قبر کس دیگه ای بزارن ؟
melorynn عضویت: 1401/12/27 تعداد پست: 4423 عقل میگه به متخصص رجوع کن.برخی زندانی ها یا خیانت کار که الان گرفتار شدن مگه با عقلشون تصمیم نگرفتن، ... خب شما دین خودتو داشته باش به بقیه چیکار داری
ساعت۳ظهر_مزرعه مدیر استارتر عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 385 نه نماز میخونم نه دنبال این چیزامشما هم سرت تو کار خودت باشه من سرم تو کار خودمه.پیام سرگشاده که دخالت تو کار دیگرون نیست.هر وقت با دمپایی بالاسرت اومدم گفتم فلان کارو کن و فلان نکن اونوقت محترمانه بهم بگو دخالت نکن الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️