2777
2789
عنوان

با چنین ادمی رفاقتمو ادامه بدم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 67 پست
هردوتامون ادمی هستیم که زود کنار میایم خیلی صمیمی شدیم ولی خوب حس بدی هم دارم لباس و ببرم یعنی یا به ...

بهش گفته بودی من بهت لباس میدم ؟ یا نه همینجوری برگشت گفت 

شاید تو دیت امیدش به تو باشه که بهش لباس بدی ، 

لباس مناسبی نداشته باشه ولی بعد اون کات کن 

خودت دلت هست لباستو بدی یا نه؟

اگه با پر رویی بهت گفته ولش کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هردوتامون ادمی هستیم که زود کنار میایم خیلی صمیمی شدیم ولی خوب حس بدی هم دارم لباس و ببرم یعنی یا به ...

نبرررررر

شهر ما خیلی کوچیکه و کمتر اتفاق دوس دختر پسری وحشتناک اتفاق میفته 

اما همین بغل گوشمون ی دوست خوبمون ک فقط واس مسخره بازی ب پسرا زنگ میزد شانسی، ی روز میخواد بره سر قرار، و پسره ب مدت یک هفته میدزدتش، از همه ی ما ک دوستاش بودیم پرس و جو کردن، شانس اوردیم یکی از دوستامون خبر داشت که با کی دوست بوده اون موقع و پیداش کردن، دختره خیلی خوب بود ولی این اتفاق متاسفانه واسش افتاد 

حالا تو فک کن لباساتم بدی بهش، خدایی نکرده اتفاقی بیفته پات قشنگ گیره

بگو خزه خب نرو سر قرار اگه من نبودم چیکار میکردی خب الانم همون کارو انجام بده این دیگه داره ازت سواس ...

کلی تشکر کرد و قربون صدقه و بهترین رفیقمی و فلان..باباش اصلا بهش اعتماد نداشت میخوان نزار بیاد باشگاه من زنگ زدم که اره عمو بیارش پیش خودمه و باهمیم و فلان راضی شده دوباره بفرستدش باشگاه

بهش گفته بودی من بهت لباس میدم ؟ یا نه همینجوری برگشت گفت شاید تو دیت امیدش به تو باشه که بهش لباس ب ...

گفتم میخوای من لباس بیارم؟ گفت اره حس میکنم مال من خزن و اینا..اره مشکلی ندارم ولی بعدش و چیکار کنم رابطمو باهاش ادامه بدم؟

کلی تشکر کرد و قربون صدقه و بهترین رفیقمی و فلان..باباش اصلا بهش اعتماد نداشت میخوان نزار بیاد باشگا ...

این قربون صدقه ها برای اینه که داره تو رو سرپوش همه ی کاراش میکنه خانوادش بهش اعتماد ندارن پس اگه مشکلی پیش بیاد مطمئن باش از چشم تو میبینن داری خودتو به دردسر میندازی 

گفتم میخوای من لباس بیارم؟ گفت اره حس میکنم مال من خزن و اینا..اره مشکلی ندارم ولی بعدش و چیکار کنم ...

نه رابطه ای که حس خوب ازش نمی گیری تاکسیکه 

بندازش تو زباله دان تاریخ 

اینجوری همش استرس کارای دوستتو داری و اذیت میشی 

اره و اصلا همون روز با بابات برو باشگاه یا یکی از اشناها، بگو نشد بیارم

همیشه با بابام میرم میخواین زنگ بزنه بابام و راضی کنه خودم تنهت بیام یا اگه خودش میاردم زودتر از اون ساعت بریم از این ورم برگشت خودشون منو برسونن

نه رابطه ای که حس خوب ازش نمی گیری تاکسیکه بندازش تو زباله دان تاریخ اینجوری همش استرس کارای دوستتو ...

اره الان استرس دارم واقعا یه سوال چتا رو نمیتونم پاک کنم از طرف خودم همه چتا پاک کردم به نظرت میتونه چتا رو نشون کسی بده؟؟مثلا میخواد بره سر قرار و اینا باهم چت کردیم و میخوایته بپیچونه منم میخواستم کمکش کنم

وای اره

اگرم خانواده هاتون بفهمن تو براش لباس میبردی تو رو مقصر میدونن میگن اگه تو لباس نمیبردی اونهم سرقرار نمیرفت که مشکل بزرگی پیش بیاد براش این آدم سمی هست ولش کن تا خودتو بدبخت نکردی