2777
2789
عنوان

با چنین ادمی رفاقتمو ادامه بدم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 67 پست
دوست ندارم اینجوری بگم که ناراحت بشه میخوام کم کم سرد بشم

اگر ادم خوش مشرب و مهربونی هستی کم کم سرد بشم معنایی نداره، شما زمانی ازش دل میکنی ک ضربه بخوری، پس مرگ ی بار شیون یکبار، دوست باش ولی خلاف نکن، دروغ هم نگو! کمکش هم نکن تو راه خلاف، اون خودش وقتی ببینه سودی براش نداری خودش سرد میشه میره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه مشکل اینه یه روز هردو باشگاه میپوچوندیم رفتیم نزدیک پارکه باشگاه فقط نشستیم حرف زدیم کار دیگه ا ...

ی چن بار بهونه بیار یا با مربیت هماهنگ کن ک مستقیم بری باشگاه، یا بگو مامانم با مربی حرف زده نمیتونم بپیچونم و اینا

اره خیلی ادم خوش مشرب و مهربونیم😥پس رک بگم؟

اره رک بگو شرمنده نمیتونم لباسمو بیارم، خونوادم اجازه نمیدن یا دلم نمیاد یا ی همچین چیزی، بعدشم اگ میخوای باهاش رفت و امد نکنی بگو بچه های باشگاه یا مربی بهت شک کردن ب مامان یا بابام گفتن اونام حساس شدن بهتره ی مدت باهم نگردیم