2777
2789
عنوان

با چنین ادمی رفاقتمو ادامه بدم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 67 پست
ادمیم که هیچ وقت حسم اشتباه نکرده ولی از این ادم حس بدی میگیرم

اوکی هر طور‌ مایلی

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رک بهش بگی من نمیتونم لباس اینا بیارم، بگو رفیقمی خیلی هم دوستت دارم ولی نمیتونم لباس بیارم برات و مربی رو بپیچونم، من فقط میتونم هیچی نگم بگم نمیدونم چرا نیومدی

بگو استرس میگیرم حالم بد میشه نمیتونم اینجارو شرمنده 

اره راست میگین ولی چطوری بچیچونمش؟

وقتی میگه برام لباس بیار بگو لباسم پیش خودم نیست یا بگو باشه ولی بعدا بگو یادم رفت یا رک و راست بگو خانوادم با اینکار سخت مخالفن  جدا از این حرفا ممکنه مشکل پوستی داشته باشه و لباستو میپوشه تو هم درگیر بشی همین دوست صمیمی یه بار که براش لباس نبری ببین چه آدمی میشه هر کی خواست بره سر قرار باید خودش لباسشو آماده کنه 

رک بهش بگی من نمیتونم لباس اینا بیارم، بگو رفیقمی خیلی هم دوستت دارم ولی نمیتونم لباس بیارم برات و م ...

متاسفانه موافقت کردم باهاش چون باید قبل باشگاه لباس و اینارو بهش بدم بعد از این ور قرار بود برم به مربی بگم پریودم باید برم خونه.دوباره میومدم لباس و پس میگرفتم

اینجور افراد بیشتر زیر سایه ی شما کاراشونو میکنن ک اگ گیر افتادن بتونن از اعتمادی ک بقیه ب شما دارن، استفاده کنن، تو واسش سود داری ک باهات رفیقه، اگه واقعا دوسش داری عاقلانه برخورد کن بگو من نمیتونم این کارو انجام بدم

نمیخواد کات کنی ولی خلاف هم نکن بخاطرش، خود ب خود خودش سرد میشه ازت، همیشه راه درست رو برو واس خودت دردسر نخر ب استرسش نمیارزه

متاسفانه موافقت کردم باهاش چون باید قبل باشگاه لباس و اینارو بهش بدم بعد از این ور قرار بود برم به م ...

بگو هرچی فک میکنم نمیتونم دروغ بگم حالم بد میشه تابلو میفهمن همه

ببین می دونم ازش حس خوبی نمی گیری 

ولی اگه قول دادی براش لباس ببری با بهش گفتی این کارو انجام بده و بعد از قرار بهش بگو احساس می کنم فاز هامون خیلی فرق داره و اینا بعد بکش بیرون 

می دونم خیلی ازش خوشت نمیاد ولی اینحوری طرف خیلی ضربه خوره ( مسالمت امیز بکش بیرون ) وگرنه جفتتون یادتون میمونه 

و عذاب می کشین 

ببین می دونم ازش حس خوبی نمی گیری ولی اگه قول دادی براش لباس ببری با بهش گفتی این کارو انجام بده و ب ...

هردوتامون ادمی هستیم که زود کنار میایم خیلی صمیمی شدیم ولی خوب حس بدی هم دارم لباس و ببرم یعنی یا بهانه بیارم؟