2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7217 بازدید | 347 پست
بانوی هم وطن عزیز!من با منش و تفکر این خانم توی تاپیک اولم آشنا شدم، من قبلا بیش از ۴۰ جلسه روان درم ...

چرا حالا مثل رئیس جمهور صحبت میکنی

باشه خدا برات نگهش داره ماله خودت😂

بابت فوت مادر و برادر هم تسلیت میگم خدا رحمتشون کنه 

ولی جای شما بین این همه خانوم نیست والسلام.

کاربری سوم  
بانوی هم وطن عزیز!من با منش و تفکر این خانم توی تاپیک اولم آشنا شدم، من قبلا بیش از ۴۰ جلسه روان درم ...

شما خیلی لطف دارین، چیزی ک بابتش خداوند رو عمیقا سپاسگزارم بهبودیه ک احساس کردید، خداوند عزیزان و رفتگان شما رو بیامرزه و مورد لطف و رحمت ابدی خودش قرار بده و ب شما صبر جمیل عطا فرماید🙏🏻🌺🌹

متاسفانه این تاپیک چندین پیغام حامی افترا و قضاوت و ... داره ک میدونم خوندنش موجب اذیت شدن شما میشه، ولی ازتون میخوام ک با متانت و حوصله از کنار این کامنتها بگذرین .

برای کسی ک میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست،برای کسی ک نمیفهمد تمام توضیحات اضافه اند!

🙏🏻🌺

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینا همشون عقده لاسیدن با مرد ها رو دارن والا

راجع به این خانم محترم بی انصافیه.

ایشون برای یه جامعه خوب و آرام و امن تلاش می کنن

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

روحیاتتو عوض کن چون مردای با روحیات تو واقعا برا زنا جذاب نیستن مرد الان باید سرکارش باشه یا دنبال ا ...

ممنونم. شب کارم.

الان دنبال شناخت خودمم دنبال جذب مخاطب نیستم.

تاپیک بعدیم راجع به مردان جذاب مینویسم، یکیش برادرم که به راحتی خانما جذبش میشن. شخصیتش ضد اجتماعی داره چون میتونه با فریب خانما رو اغوا کنه

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

راجع به این خانم محترم بی انصافیه.ایشون برای یه جامعه خوب و آرام و امن تلاش می کنن

این خانوم به ظاهر باشخصیت بی دلیل اومد به منو چندتا کاربر دیگه توهین کرد اگه شخصیت داشت که اینطوری برخورد نمیکرد اگرم با شما خوش برخورد بوده چون شما آقا هستی و برات دون میپاشه اگه نه با هم جنسای خودش سر جنگ و دعوا داره 

ما هم جواب رفتار خودشو دادیم 

کاربری سوم  
راجع به این خانم محترم بی انصافیه.ایشون برای یه جامعه خوب و آرام و امن تلاش می کنن

از حمایت شما ممنونم🙏🏻🌹

خودمم تمام کامنتایی ک حاوی توهین و ... بود رو بررسی کردم، میدونین؟ همونقدر ک قبلا نگاه و قضاوت دیگران برام مهم بود و با هر رد شدنی فرو میریختم، الان دیگ تنها قضاوت و نگاهی ک برام اعتبار داره نگاه و قضاوت خودم راجع ب خودمه،چ ارزشی داره آدم در درونش پر از مکر و فریب و ناراستی باشه ولی مورد تایید دیگران قرار بگیره؟!! باور دارم آدم فقط جلوی وجدان و شرافت خودش  و خدای خودش باید سربلند باشه ، همین و بس! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خانوما این تاپیک زن هستش نقاب مرد بودن زده تاپیک های قبلشم پاک کرده اسمشو هم تغییر داده گول نخورید ف ...

استدلال؟

چه نفعی میبره از این نقاب؟

این خانوم به ظاهر باشخصیت بی دلیل اومد به منو چندتا کاربر دیگه توهین کرد اگه شخصیت داشت که اینطوری ب ...

فقط نگاه خالق جهان ب خودم رو دارای اهمیت و اعتبار میدونم چون فقط بر اساس قضاوت او بر من حکم خواهد شد.

اگر چیزایی ک در مورد من میگی درسته خدا منو ببخشه، اگر هم درست نیست ، خدا تو رو ببخشه.🙏🏻🌷

فقط نگاه خالق جهان ب خودم رو دارای اهمیت و اعتبار میدونم چون فقط بر اساس قضاوت او بر من حکم خواهد شد ...

اهان حالا پیاممو خوندی فاز ادب برداشتی 

خیلی باسیاست و زرنگی 

باشه امیدوارم خدا ببخشتت.خدانگهدار

کاربری سوم  
استارتر حتما از کامنتهایی ک براتون مفید بوده اسکرین بگیرین ک ذخیره داشته باشین، یهو میبینین تاپیک بخ ...

ممنونم. احتیاج به مرور و تمرین دارم. 

تاثیری که شما از چند روز پیش رو من گداشتین رو پیش چند تا از همکارام و فامیلا گفتم.

آخه هر وقت میدیدن افسرده ام یا حالم خوب نیس، همش میگفتن این کارو بکن اون کارو بکن، چته، چرا اینجوری.

بدتر حس گناه میدان. البته هیچ کی مسیول خوب کردن حال کسی نیست و توقعی ندارم.

اما روش تاثیرگداری خیلی فرق داره. اصلا خیلی چیزا که خونده بودم و درک نمیکردم، حالا کم کم دارم میفهمم. 

شما خیلی لطف دارین، چیزی ک بابتش خداوند رو عمیقا سپاسگزارم بهبودیه ک احساس کردید، خداوند عزیزان و رف ...

سپاسگزارم. خدا حفطتون کنه. خدا درگدشتگان شما رو هم بیامرزه.

خیلی خیلی ممنونم.

من قوی تر میشم و به مرور خودمو می شناسم. شما ببخشید که به خاطر من توهین شنیدید. من ازتون عذر میخوام

سپاسگزارم. خدا حفطتون کنه. خدا درگدشتگان شما رو هم بیامرزه.خیلی خیلی ممنونم.من قوی تر میشم و به مرور ...

بخاطر شما توهین نشنید بخاطر توهین هایی که به ما کرد توهین شنید 

کاربری سوم