2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7280 بازدید | 352 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما این تاپیک زن هستش نقاب مرد بودن زده تاپیک های قبلشم پاک کرده اسمشو هم تغییر داده گول نخورید ف ...

آه قلبم💔😮‍💨

ما هیچ - ما نگاه 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

وای بر افترا زنندگان.

والا که چت کردن با مردای سایت و نامحرم افتخار نیست که به کار خودت میبالی 

تا زمانی که امثال شما تو این سایت باشه روز به روز تعداد مردای خاله زنک اینجا بیشتر و بیشتر میشه.

کاربری سوم  

استارتر حتما از کامنتهایی ک براتون مفید بوده اسکرین بگیرین ک ذخیره داشته باشین، یهو میبینین تاپیک بخاطر حرف و حدیثا میترکه و همه زحمات و تحقیقات و نتیجه گیری ها ب باد فنا میره.

😅🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

والا که چت کردن با مردای سایت و نامحرم افتخار نیست که به کار خودت میبالی تا زمانی که امثال شما تو ای ...

ما هیچ - ما نگاه

پایدار باشی گلم🙏🏻🌺

باشه عزیزم شما دقیقا طعمه ی امثال اینجور مرد ها هستی ولی من و اون کسایی که هم نظر من بودن نخاستیم طع ...

بانوی هم وطن عزیز!

من با منش و تفکر این خانم توی تاپیک اولم آشنا شدم، من قبلا بیش از ۴۰ جلسه روان درمانی کرده بودم، علاوه بر مشکلات عاطفی مرگ مادر و برادرم رو تجربه کردم، به خصوص بعد از مرگ برادرم دچار استرس بعد از سانحه شدم.

تو این ۴۰ جلسه یا بیشتر، حتی یک بار در اتاق درمان اشکی نریختم و از روان شناسم هم زده شدم. این خانم خیلی به من کمک کرد و روم تاثیر گداشت و به بهبود روانم امیدوار شدم.

در زندگیم هیچ وقت گرگ نبودم و با وجودی که عموما ضربه خوردم هیچ وقت گرگ نخواهم شد.

وجود این خانم های آگاه نعمته برا یه جامعه و سرمایه اجتماعی مملکت.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی