2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7280 بازدید | 352 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانوما این تاپیک زن هستش نقاب مرد بودن زده تاپیک های قبلشم پاک کرده اسمشو هم تغییر داده گول نخورید ف ...

آه قلبم💔😮‍💨

ما هیچ - ما نگاه 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

وای بر افترا زنندگان.

والا که چت کردن با مردای سایت و نامحرم افتخار نیست که به کار خودت میبالی 

تا زمانی که امثال شما تو این سایت باشه روز به روز تعداد مردای خاله زنک اینجا بیشتر و بیشتر میشه.

کاربری سوم  

استارتر حتما از کامنتهایی ک براتون مفید بوده اسکرین بگیرین ک ذخیره داشته باشین، یهو میبینین تاپیک بخاطر حرف و حدیثا میترکه و همه زحمات و تحقیقات و نتیجه گیری ها ب باد فنا میره.

😅🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

والا که چت کردن با مردای سایت و نامحرم افتخار نیست که به کار خودت میبالی تا زمانی که امثال شما تو ای ...

ما هیچ - ما نگاه

پایدار باشی گلم🙏🏻🌺

باشه عزیزم شما دقیقا طعمه ی امثال اینجور مرد ها هستی ولی من و اون کسایی که هم نظر من بودن نخاستیم طع ...

بانوی هم وطن عزیز!

من با منش و تفکر این خانم توی تاپیک اولم آشنا شدم، من قبلا بیش از ۴۰ جلسه روان درمانی کرده بودم، علاوه بر مشکلات عاطفی مرگ مادر و برادرم رو تجربه کردم، به خصوص بعد از مرگ برادرم دچار استرس بعد از سانحه شدم.

تو این ۴۰ جلسه یا بیشتر، حتی یک بار در اتاق درمان اشکی نریختم و از روان شناسم هم زده شدم. این خانم خیلی به من کمک کرد و روم تاثیر گداشت و به بهبود روانم امیدوار شدم.

در زندگیم هیچ وقت گرگ نبودم و با وجودی که عموما ضربه خوردم هیچ وقت گرگ نخواهم شد.

وجود این خانم های آگاه نعمته برا یه جامعه و سرمایه اجتماعی مملکت.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی