2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 6072 بازدید | 310 پست
تومیگی ما خودمون هم نمیدونم چه مونه؟یعنی کل زنها!یعنی زنها یه مشکلاتی دارن که هیچ کس حتی خودشون نمید ...

باشه تو خوبی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
کاربر همبند با کاربری هزارمشای روتو برم بشردوستان اونی که بهش گفته خواجه حریم سلطان من بودمتازه اینم ...

اووووففف😤

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امان از روزی ک کفتار توهم شیر بودن برداره😏😉

دارلینگ خانم شما به من یک بینش و یک ابزار دادی؛

گفتی نیاز به بلاک دیگرانیا حساسیت نیست؛ توجه م را بگیرم و پاسخ ندم.

من این توصیه رو باور کردم، جالبه زیاد عصبانی نشدم، حتی نیازی به بستن تاپیک ندیدم.

ممنونم🙏

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

همه جا در حال فوضولی میبینمت نیاز به دنبال کردن نیست نکنه فکر کردی کسی هستی؟؟، 😂

نه من اصلا همچین فکری نمیکنم

ولی اینکه شما همه جا توجهت به پست های منه و حفظ کردی منو ، برام جالب بود:)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

نیاز به حفظ کردن نیست هرجا حرف بی منطق وسطه شما هستی طبیعیه ببینمت

نظرتون برام محترمه 

اگر از نظر شخص شما حرفام منطقی بود ، ناراحت میشدم:)

روز خوش

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

تومیگی ما خودمون هم نمیدونم چه مونه؟یعنی کل زنها!یعنی زنها یه مشکلاتی دارن که هیچ کس حتی خودشون نمید ...

خودتخریبی فقط از کسی برمیاد ک در برابر جنس مقابلش احساس ضعف میکنه.😉🌺

هیچوقت ندیدم خانمی ک اینجا با خانمهای دیگ و آقایون محترمانه تبادل نظر میکنه، خودش رو تخریب کنه!

تخریب همیشه کار اون خانمهایی بوده ک در ته روانشون باور دارن مردها برترن! 

این یه مساله روانشناسیه.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خودتخریبی فقط از کسی برمیاد ک در برابر جنس مقابلش احساس ضعف میکنه.😉🌺هیچوقت ندیدم خانمی ک اینجا با ...

مرد و زن برابرن حتی خود قرآن هم اینو فرموده

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نظرتون برام محترمه اگر از نظر شخص شما حرفام منطقی بود ، ناراحت میشدم:)روز خوش

این فقط یک کامنت نبود - یک اَبَر کامنت بود🙏🏻😉😇

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نظرتون برام محترمه اگر از نظر شخص شما حرفام منطقی بود ، ناراحت میشدم:)روز خوش

برو کمتر خودتو بنداز وسط زشته 

هر وقت ازت جیزی پرسیدن جواب بده روز شما هم خوش 

دیگه ریپ نزن نمیخونم جواب هم نمیدم