2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 6922 بازدید | 344 پست
اگر اینقدر مطمئنی ک این تاپیک دروغه و محتویاتش ب درد نخوره چرا اینقدر هی اینجا میای و وقت ارزشمندت ر ...

بله حتما وقت من خیلی مهم تر از حرف های به ظاهر پند آموز اینجا هست و مطمئن باشید من خودم از همه بیشتر برای خودم ارزش قائل هستم فقط اینکه جواب دوست بزرگوار داشتم میدادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دست شما هم که نمی پذیرید استادید

آخه من معلمم تازه معلم بچه هام هستم

استاد کجا بود😅

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
آموزش بچه ها کار خیلی سختیه مسلما شما استاد هستید خداروشکر که استیکر خنده شما رو دیدیم

خیلی ممنونم از لطف همیشگی تون

سلامت باشید ان شاءالله

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

کاش شوهر منم تو این سایت بود .

خانمای اینجا برخلاف واقعیتِ جامعه پشت هم هستن و بشدت حامی زن .و من این همه وفاداریشون ب همدیگرو تحسین میکنم.

تجربیاتشون در زمینه های مختلف باعث تلنگر و بیداری خیلی از آقایون میشه.( غیرازموضوع بارداری و زایمان)

میدونین آقای استارتر،منم قبلا مثل شما از جنس مخالف خودم تصور سرتاسر نیکی و حمایت و خوب بودن داشتم، و ...

منم با همین باورها دارم زندگی می کنم خوشحالم که شما تو درک احساسات و باورها و نگرش هاتون تا حدی موفق بودین و دلیلشون رو درک می کنین و تغییر کردین.

من هنوز ابتدای راهم و چون درکشون نکردم اون مسائل تکرار میشه.

یادمه از همون دوره نوجوانی به بعد مردم بهم میگفتن خیلی ساده ام ولی من اصرار می کردم رفتارام نرماله و جامعه ایران بده، من خودم رو برای اروپا آماده می کنم که بعد از فارع التحصیلی برم اونجا و یه شهروند نمونه بشم. یه مقدارش درست بود مثل حفاطت از محیط زیست و حقوق بشر، ولی اون قسمتی از وجودم مثل مهرطلبی، بی احترامی به خودم، دوست نداشتن خودم، دفاع نکردن از خودم، خوش بینی، طلم پدیر بودنم رو انکار می کردم و جامعه رو مقصر میدونستم. من ادم خوش بینی هستم، تا واقع بین نشم همچنان یک گوسفندم.

این روزها که نیمه تاریک وجود رو می خونم، دارم بیشتر آگاه میشم و میخوام نیمه انکار شده و فرافکنی شده وجودم رو پس بگیرم، البته چون خیلی فرصت ها رو از دست دادم بیشتر تسکینی بر دردهام هست تا زندگی ایده ال. 

ولی بازم قشنگه، داناتر شدن و آگاهی حس قشنگیه، پر از خشمم، تا خودمو نبخشم نمیتونم دیگران رو ببخشم، خشم من با آگاهی و مرور اون خاطرات و پی بردن به جنبه های مختلفش برطرف میشه. منم از چند روز پیش کمتر عصبانی میشم. بیشتر دوس دارم اونی که بهم توهین می کنه رو بغل کنم چون اون هم یه جایی بهش سخت گذشته.

خیلی چیزهاس که هنوز نمیدونم.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

میدونین آقای استارتر،منم قبلا مثل شما از جنس مخالف خودم تصور سرتاسر نیکی و حمایت و خوب بودن داشتم، و ...

اون تاپیک رو میزنم چند روز دیگه.

میخوام این سر و صداها بخوابه. 

واقعا شما روی من اثر درمانی قوی دارین. خدا کنه این کل کل ها و توهین ها تموم شه. اگر هم تموم نشد میشه خواهش کنم بهش بی تفاوت باشیم؟ نه طرفدار خانم ها باشیم نه آقایون. ما نمیتونیم این جامعه رو اصلاح کنیم. من هنوز خودمو اصلاح نکردم.

میشه خواهش کنم به کامنت های بقیه که باهامون همدلی ندارن بی تفاوت باشیم؟ درمان منو مختل می کنن.

من میخوام اون حس قشنگ که منو میبردین به ناخوداگاه خودم رو دوباره تجربه کنم و روحم ذلال بشه، از خشم و کینه ها رها بشم. بذار هر کی هر فکری می کنه بکنه.

🔪کاربر مرد؛ علاقمند به مطالعات زنان 🥄آیا زنان را می توان شناخت؟ 🍴در هزار توی ذهن زنان چه می گذرد؟ 🍽 من ناظر بدون قضاوت جامعه زنان نی نی سایتم تا پلی بزنم بین مطالعات نظری دانشگاهی و مشاهدات عینی ام در این جامعه مجازی

منم با همین باورها دارم زندگی می کنم خوشحالم که شما تو درک احساسات و باورها و نگرش هاتون تا حدی موفق ...

رنجش و نفرت بدون آسیب دیدن اتفاق نمیفته، و فرآیند بخشش هم بدون التیام ممکن نیس.

خارجی ها ی ضرب المثل دارن ک میگه knowledge is power 

هر چه بیشتر بدونیم بهتر میتونیم تو بازی قاعده مند زندگی دووم بیاریم.

بزرگترین خشم ما ، خشم از ندانستن است، چون این ندانستن باعث شد خیلی چیزها رو بپذیریم و یا خیلی از اشتباهاتمون رو ب حکم غریزه تکرار کنیم و سرعت رشدمون کند بشه.

همونجور ک تاریکی شب آروم آروم و کم کم با روشنایی روز جایگزین میشه، ناآگاهی و تاریکی های خیال ما هم ب مرور با بصیرت و تشخیص حق از باطل جایگزین میشه.

مهم اینه ک بخاطر اشتیاق سوزانی ک ب دانستن و اصلاح و رشد داریم  از خودمون انتظارات عجیب و غریب و غیرواقعی و کمالگرایانه نداشته باشیم و در فرآیند یادگیری  با خودمون صبور و مهربون باشیم.

صبر و ظفر هر دو دوستان قدیمند، بر اثر صبر ، نوبت ظفر آید✨

منم برای شما خوشحالم و این جهان ب افراد حقیقت جو و قوی مثل شما نیاز داره.

ان شاالله ب امید بهترین ها🌷🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

شما همون میرزا مجنون سابق نیستین؟

خیر