2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7274 بازدید | 352 پست
بیا گلم کاربری هاش یکی یکی داره رو میشه از جمله همبند و یکی دیگه که طومار مینویسه🤣🤣🤣

شما کلا مغزت چیزای عمیق و مفهومی و روانشناسی رو درک نمیکنه، فقط چیزای سطحی رو میتونه پردازش کنه😉😅

شما تخمه هات رو بشکون، ما هم ب کار خودمون میرسیم😊

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

شما کلا مغزت چیزای عمیق و مفهومی و روانشناسی رو درک نمیکنه، فقط چیزای سطحی رو میتونه پردازش کنه😉😅ش ...

برو مردک علاف 

حتی یه کلمه هم نمیخونم گفتم که خودتو خسته نکن 

نمیخونم و جوابت نمیدم علاف  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو مردک علاف حتی یه کلمه هم نمیخونم گفتم که خودتو خسته نکن نمیخونم و جوابت نمیدم علاف

علاف تویی ک خودت رو قاطی صحبت بزرگترا میکنی😏

من یه خانمم و جنسیتم رو هم بخاطر دوتا علاف خوددرگیر  مثل تو تغییر نداده ام.اینجا ارث بابات نیس ک بقیه برای وارد شدن از تو اجازه بگیرن...حد و شأن خودت رو نگه دار😑

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

برو مردک علاف حتی یه کلمه هم نمیخونم گفتم که خودتو خسته نکن نمیخونم و جوابت نمیدم علاف

@niniyar_1    

@niniyar_5    

@niniyar_3    

@niniyar_2    

عزیزم این خانم تو تاپیک اومده و هم ب استارتر ک آقا هست و کاملا محترمانه صحبت میکنه کلی بدوبیراه گفته و هم ما رو متهم ب مرد بودن میکنه و توهین میکنه.

لطفا چنین کسایی تا ادب و شعور استفاده از فضای مجازی رو نیاموختن از سایت قطع دسترسی کنید.

خو دیگه مردا عقلشون تو خشتکشونه

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

عزیزم این خانم تو تاپیک اومده و هم ب استارتر ک آقا هست و کاملا محترمانه صحبت میکنه کلی بدوبیراه گفته و هم ما رو متهم ب مرد بودن میکنه و توهین میکنه.

لطفا چنین کسایی تا ادب و شعور استفاده از فضای مجازی رو نیاموختن از سایت قطع دسترسی کنید.

سایت بارداری و زایمان و جر و دعوای جاری و خواهرشوهر به درد کودک درون زخمی شما نمی خورد.چونان این است ...

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

@niniyar_5    

عزیزم این خانم تو تاپیک اومده و ب استارتر ک آقا هست و کاملا محترمانه صحبت میکنه کلی توهین کرده.

@niniyar_1 @niniyar_2 @niniyar_3 @niniyar_5 عزیزم این خانم تو تاپیک اومده و هم ب استارتر ک آقا ه ...

عزیزم فکر میکنم روز بدی داشتی یا دلت از جایی پره 

من کی تو رو متهم به مرد بودن کردم چی هزیون میگی !!

کاربری سوم  
عزیزم فکر میکنم روز بدی داشتی یا دلت از جایی پره من کی تو رو متهم به مرد بودن کردم چی هزیون میگی !!

ن عزیزم روز خوبی دارم، اره اون قسمتش کپی شده از پیام قبلی بود، ولی اینکه بی دلیل ب آقایی ک بهتون بی احترامی نکرده توهین میکنید کاملا پابرجاست.

ن عزیزم روز خوبی دارم، اره اون قسمتش کپی شده از پیام قبلی بود، ولی اینکه بی دلیل ب آقایی ک بهتون بی ...

باشه عزیزم شما دقیقا طعمه ی امثال اینجور مرد ها هستی ولی من و اون کسایی که هم نظر من بودن نخاستیم طعمه بشیم چه ضرری یه شما رسونده فشار خودتو بردی بالا ؟!! موفق باشی 

کاربری سوم  
باشه عزیزم شما دقیقا طعمه ی امثال اینجور مرد ها هستی ولی من و اون کسایی که هم نظر من بودن نخاستیم طع ...

عزیزم طعمه ی چی؟ اینجا فقط داریم به همدیگه کمک میکنیم، کسی ک دنبال طعمه میگرده تو خیابون دنبال شکاره.

مردهای گرگ صفت اینجا زیاد هستن، ولی منی ک چندین ساعت با این آقا گفتگو کردم تو تاپیکش و همه حرفامون در چهارچوب اخلاق و قوانین بوده میدونم ایشون رو نباید با بقیه جمع ببندم، تر و خشک رو باهم نسوزونیم.

باشه عزیزم شما دقیقا طعمه ی امثال اینجور مرد ها هستی ولی من و اون کسایی که هم نظر من بودن نخاستیم طع ...

داره یکی یکی نی نی یار تگ میکنه 🤣

انگار بیکارن نی نی یارا به این معلوم الحال برسن😂😂

داره یکی یکی نی نی یار تگ میکنه 🤣

انگار بیکارن نی نی یارا به این معلوم الحال برسن😂😂