2777
2789
عنوان

من یک کاربر مرد هستم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 7264 بازدید | 352 پست
ممنون از لطفتون استاد امیدوارم همیشه حالتون خوب باشه در کنار آقا محمد

و همچنین شما در کنار خانواده بزرگوارتون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ب عنوان یک زن ، وقاحت و خشم های سرکوب شده و زخم های التیام نیافته را در فقط در شخصیت و گفتار شما میب ...

دوست عزیز بهتر بود به ریپلای پیامم هم نگاه میکردی که یک خانم تو سایت که طراحی شده برای خانم ها که تو این جامعه که از همه لحاظ سرکوبیم اومده سوالشو یا دغدشو مطرح کنه خانم های دیگه برای اینکه اقایون تو این سایت هستن گفته نگو یا خواستن پاک بشه میدونی اینا اذیت کنندس یا خیر؟ و حق داریم عصبانی باشیم یا نخواییم که اقاییون اینجا باشن که با این حال فکر نکنم امثال این اقا به نظرات ماها اصلا ارزش قائل باشن مثل بقیه موارد در جامعه حرف من با شماست که پایه سازنده و شاه و شاقلی واینارو میاری وسط که بخوای به ما بفهمونی حق اظهار نظر نداریم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نوار خالی پر میکنه هر نظر مخالفو ریپلای میکنه و توماری مینویسه براش سخته کسی نظر مخالف خودشو داشته ب ...

صرفا چون همجنس شما هستم روی اشتباهات همجنس خودم تعصب ندارم، روی اشتباه هیچکس هیچ تعصبی ندارم.

من اگر نیکم و گر بد، تو برو خود را باش🌷🌺🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دوست عزیز بهتر بود به ریپلای پیامم هم نگاه میکردی که یک خانم تو سایت که طراحی شده برای خانم ها که تو ...

هموطن عزیز، اینجا حق عضویت برای هر دو جنس لحاظ شده، اگر خانمی تاپیک میزنه و از همجنساش کمک میخواد و واقعا کسی هست ک میتونه بهش کمک کنه اما نگران حضور آقایونه، این سایت امکان چت خصوصی داره و میتونن دو کاربر بصورت خصوصی باهم تبادل نظر کنن،دیشب در تاپیکی بودم ک یک خانم راجع ب اندامش زده بود و ی خانم دیگ با گستاخی و هتاکی و بی حیایی در مورد اندام خودش نظر داده بود ک خوندنش مایه شرم و خجالت بود، هرچقدر سعی میکردم بهش بفهمونم ک در فضای مجازی نوجوان و مرد و .... هست روی کار زشت خودش اصرار و پافشاری داشت.

اینکه اکثر کاربران اینجا خانم هستن ، دال بر این نیس ک خانم ها مجوز  توهین یا بی پروا حرف زدن رو دارن .

من معتقدم فارغ از جنسیت ، تا زمانی ک  احترام و حریم همدیگه رو نگه میداریم در کنار هم حق فعالیت و گفتگو و حضور داریم.🌷🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خیر این سایت برای خانم ها طراحی شده و اگر شما در فهمیدن این مقاومت داری کاریش نمیشه کرد و هم اینکه میگی بره خصوصی حرف بزنه هموم خفه کردن زنان هست که هیچوقت حق اینکارو تو یا هر اقای دیگه ای نداره بعید میدونم اصلا شما خانم باشی و حتم دارم کاربری دوم خود استارتری 

دیگه ریپلای نکن از پایه حرفات و توجیحات اشتباهه حوصله بحث با ادمی که خودشو زده به نفهمی و یکدنده ای ندارم

خیر این سایت برای خانم ها طراحی شده و اگر شما در فهمیدن این مقاومت داری کاریش نمیشه کرد و هم اینکه م ...

ماهیج ـ ما نگاه😊

موفق باشی🌹

میدونین آقای استارتر،منم قبلا مثل شما از جنس مخالف خودم تصور سرتاسر نیکی و حمایت و خوب بودن داشتم، و این بخاطر تمام نیکی ها و حمایتهایی بود ک اتفاقا از نزدیکترین و اولین مردهای زندگیم دریافت نکرده بودم و فقط آرزوها و نیازهای برآورده نشدم رو روی مردها فرافکنی میکردم تا از ترس و ناامنی خودم در مقابل مردها بکاهم و خودم رو امیدوار کنم ب اینکه از مردها میتونم آنچه ک بهش نیاز داشتم و ازم دریغ شده رو دریافت کنم....

نی نی سایت خیلی ب من کمک کرد ک بدونم بخاطر خلاهای درونم اجازه ندارم از دنیای اطرافم یک تصویر رویایی بسازم و به این تصویر تکیه کنم، قبل از این شخصیت مهرطلبی بودم ک هم از زن و هم از مرد ب دنبال محبت و توجه و تایید بودم و با وجود تمام ناامیدی ها بازم ب خودم امید میدادم  و حاضر نبودم این تصورات قشنگ و رویایی ک شامل حسرتهام بود رو از ذهنم پاک کنم و آدمها رو ، دنیا رو، و مسائل رو همونجور ک واقعا هستن ببینم، اینکه دنیا و آدمهاش رو واقعی ببینم انگار منو مضطرب میکرد چون بااین دید منطقی دیگ نمیتونستم امیدوار ب دریافت محبت و تایید و توجه از جانب همگان باشم...

شاید اگر مثل گذشته فکر میکردم امروز بااین توهینها و تحقیرها و قضاوتهایی ک در موردم شد الان در حال گریه کردن بودم، ولی الان خوشحالم ک این فرصت رو دارم ک با دیدن هر اتفاق قسمتی از باورهای رویایی و خیال انگیز و شیرینم رو اگر هنوز هم در ذهنم مانده، از خودم بگیرم و واقع بینی رو ب خودم هدیه بدم.

خوشحالم ک اونقدر بزرگ شدم ک ب جای احساسی شدن و غرق شدن در احساساتی ک بازی های روانی دیگران بهم القا میکنه، میتونم ب فکر فرو برم و باورهام رو اصلاح کرده و ب واقعیت نزدیک کنم. ...بعضی وقتا ب یقین میرسم ک بزرگترین نعمت این زندگی،  منطق و خرد و هوش و قدرت یادگیری هست ک خداوند ب انسان عطا کرده.

منتظر تاپیک سومتون ک فرمودین در مورد مرد جذاب و ابزارهای جذابیتشه هستم.🌷🙏🏻

بزرگترین وحشت این زندگی اینه ک آدم از عشق و محبت و تایید نسبت ب خودش تهی باشه، ن از عشق و محبت و تایید دیگران☕

بفرما از الان داره تبلیغ تاپیک بعدی رو هم انجام میدن

اگر اینقدر مطمئنی ک این تاپیک دروغه و محتویاتش ب درد نخوره چرا اینقدر هی اینجا میای و وقت ارزشمندت رو برای ی محتوای پوچ و دروغین هدر میدی؟! 

وقت ارزشمندت رو صرف چیزایی کن ک فکر میکنی واقعی و راستین هستن🙏🏻🌷