2777
2789

با سلام خدمت دوستان عزیز

اگر فکر میکنید میتونید بهم کمک کنید برام بنویسید.

من خدود ۲ سال و نیم پیش یه دختر خانمی رو در یک سفر خانوادگی دیدم که هم چهره و هم رفتارهاش تو اون دو روزی که در یک مکان حضور داشتیم به دلم نشست .

من در طول این ۲ سالی که گذشته بخاطر علاقه به این دختر وارد هیچ رابطه ای نشدم و با این که نبود تعهد قلبی داشتم .

اما بعضی از اوقات (مخصوصا بعد ۶ ماه اولین که معمولا عمر عشق آتشین در حتی رابطه هاست) احساس میکردم که نکنه دوسش نداشته باشم و با احساساتش بازی کنم .

و به نظرم خودم دوری و ملاقات نداشتنمون هم در این سرد شدگی ها دخیله .

اما هر وقت هم که این احساس بهم دست میده دلم میخواد اون احساسات رو تو ذهنم با فکر به همون آدم برگردونم .

خیلی هم دچار وسواس فکری و شک میشم در این زمینه .

از یه طرف هم به خودم میگم اصلا من در مرحله اول شیفته شدن هستم و نبابد اونقدرها هم از خودم انتظارم بالا باشه .

و اصلا عشق واقعی و عمیق بعد از شناخته که به وجود میاد .

به نظرتون این چند سال تعهد و این وضعیت ارزش این رو نداره که بهش درخواست آشنایی بدم تا بیشتر با هم آشناشیم تا ببینیم به درد هم میخوریم یا نه؟

ممنون از پاسخگوییتون🌹

سلام بله پیشنهاد بدید حتما .

ولی یک موضوع را بگم شما اصلا اشتباه نمیکنید بله شاید اگر چندباری با این خانم همصحبت بشید به این نتیجه برسید به درد شما نمیخوره و این چیز بدی نیست که به فکر شما رسیده طبیعی به این مسئله فکر کنید .

فقط در حین ارتباطی که با هم دارید به خانم هم بفرمایید برای آشنایی بیشتر باهاش در ارتباط هستید و رفتار به شدت آتیشی در محبت کردن بهش نشون ندید که اگر نظرتون منفی بود راجع بهش یوقت شکست عشقی نخوره ولی بعد مدتی که قبول کردید بله عشق زندگیتون بهترین محبت ها را بهش داشته باشید دیگه اون موقع ست که نباید خوره فکری بگیرید راجع به ادامه رابطه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فقط چون ب دلتون نشسته این همه تعهد؟؟؟؟؟؟!حالتون خوبه آیا

بیشتر از یه به دل نشستنِ ساده بوده حس میکنم عشق رو لمس کردم (البته نه به اون عمیقی ای که بعد از شناخت به وجود میاد) و با شناختی از راه دوری که دارم حس میکنم ارزشش رو داشته و داره و لذت میبرم از تعهد بهش و مانندش رو ندیدم.