2777
2789

ما با مادر شوهرم تو دو شهر مختلف زندگی میکنیم که خیلی از هم دوریم 

بعد ما به مشهد نزدیکیم 

ماه پیش مادر شوهرم اومد شهر ما یک هفته موند خونمون روز آخر صبح زود حرکت کردیم  بردیمش مشهد زیارت کردیم ناهار خوردیم از همونجا براش بلیط گرفته بودیم راهیش کردیم خودمونم برگشتیم بعد مادر شوهرم می‌گفت من به فلانی گفتم بیا با هم بریم خونه پسر من 

حال و هوات عوض میشه 

تا لحظه آخر می‌خواسته بیاد دیگه یه اتفاقی برا شوهرش افتاده جور نشده بیاد 

بعد حالا دختر خالش یه آدمیه به شدت اهل حرف جا به جا کردن ،اصلا نمیتونه حرف پیش خودش نگه داره 

از این به اون میگه ،از اون به این میگه 

در حدی که اولی که من عروس این خانواده شدم روز اولی که منو دید بهم گفت اون یکی خالم دوست داشته شوهر تو دخترشو بگیره دخترش ،دختر خوبی نیست دوست پسر داره  فلانه شوهر تو گفته نمی‌خوام 

جدای از این خیلی ام حسوده از اینا که همش میگن وای فلانی دیدی چقد طلا داره ،وسیله خونشون دیدی،لباسشو دیدی 

من اصلا نمیتونم بپذیرم که همچین آدمی بیاد یک هفته خونم بمونه 😐

اصلا من دختر خاله خودم رو هم حتما بیشتر از یک وعده اون هم با خانوادش راه نمیدم خونم 

رفته بودیم مشهد تو حرم مادر شوهرم بهش زنگ زد ،داشت می‌گفت ما اوردیمش مشهد 

دختر خالش جلو خودم برگشت گفت کاش میومدم حالا حتما باید کلی پول بدم به فلانی(از اینایی که تور میبرن)میومدم اونجا مجانی با داداش اینا میومدم مشهد (به شوهر من میگه داداش)

اونجا من هیچی نگفتم 

بعدا به شوهرم گفتم سر یه فرصت به مامانت بگو هر وقت خودت اومدی خونمون قدمت سر چشم ،از اومدن دخترات با کمال میل استقبال میکنیم 

ولی دختر عمه و دختر خاله و این جور نسبت ها رو با خودت نیاری خانومم خوشش نمیاد 

فک کنم شوهرم گفته به مادر شوهرم

ولی واقعا هر وقت یاد این قضیه میفتم خون تو رگم منجمد میشه 🥴

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چی بگم...من از کسی خوشم نیاد نمیتونم جلوش سیاست داشته باشم یا فیلم بازی کنم،با همون برخورد اول انقدر خشک و رسمی هستم(بی احترامی نمیکنم) و متوجه میشه تمایلی به رفت و امد ندارم،تا دیگه رابطمون ادامه دار نمیشه...دیگه بعدش هم اعصاب خودمو خرد نمیکنم

خدایاشکرت❤️🙏

بیخیال بابا من با خونه پدر شوهرم توی یه ساختمانیم انقد از چیزا بدتر شنیدم حتی روز عقدم مادر شوهرم نیومد مهظر گفته بود باید بری خواهرزاده منو بگیری شوهرم جوابش رو نداده بود