2777
2789
عنوان

خیانت شاخ و دم که نداره اینم خیانت حساب میشه مگه نه دوستان

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 87 پست
وااااایعنی قبل شما نباید کسی و دوست میداشت؟ چرا انقد سلطه گرید. بعضی، چیزا ریتم زندگی هست باید بپذیر ...

اتفاقا گذاشته برای من مهمه بخاطر این گذشته کلی تم دعوا کردم باهاش هنوزم باهاش سر سنگینم غلط کرد سر عکس اون حرص منو در آورد 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ببخشید ولی چرا ما خانما اینجوریمخودت شروع کردی ، خودت پا رو دم شیر گذاشتی و حرف درست کردی، بعد ...

آره باید میگفت عزیزم چیزی نیست من هیچ حسی بهش ندارم نه اینکه با عکس حرص منو در بیاره و بخاطرش فحش به من بده هرچقدرم من عصبسش کرده باشم حق نداشت! اگه من اینکار میکردم اون منو می‌بخشید؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیادی گنده اش کردی 😐

نیست 

خیانته بنظرت؟ تو می‌بخشیدی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا گذاشته برای من مهمه بخاطر این گذشته کلی تم دعوا کردم باهاش هنوزم باهاش سر سنگینم غلط کرد سر ع ...

شما چون تو گذشته موندیانقد عصبی هسی

من اسیب نمیبینم برا خودت میگم

تغییر نکنی مردتو از دست میدی

ن جسمشا. روح اونو میگم

خودت الکی گفتی فلانی رو دوست دارم و این حرفا، اونم در جواب گفته آره منم فلانی رو دوست دارم، حرفاتون ...

نه من الکی میگفتم خودشم می‌فهمید من الکی میگم اون نباید اینکار می‌کرد 

تو می‌بخشیدی جای من بودی؟ 

از اینکه هی داره بهم ثابت میکنه خیانت نکردم حس عذاب وجدان داره دلم خنک میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بخدا داری الکی برای خودت مشکل درست میکنی و کاری میکنی شوهرت به دختر عمش حساس بشه از من گفتن بود

بدرک خیلیم خوبه دختر عمش دختره زشت 

تو بودی می‌بخشیدی؟ 

از اینکه داره ثابت میکنه خیانت نکردم حس عذاب وجدان داره دلم خنک میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر چه سریعتر به یه روانپزشک مراجعه کن جدی میگم داری خودت و اطرافیان رو اذیت می کنی

یعنی من بیمارم بیمارچی؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب شما خانومی این همه گفتی گفتی دیوونش کردی بدبختو بعد جالبه اسم دختر عمشم خودت انداختی دهنش الان شم ...

من بنداز اسم دختر عمش دهنش اونم باید خیانت کنه؟ میتونست بیاد منو آروم کنه بگه چیزی نیست بین ما نه اینکار کنه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیست خیانته بنظرت؟ تو می‌بخشیدی؟

خودت اول داشتی راجبه گذشته و یه ادم  هرچندخیالی اول  حرف میزدی عزیزم اینم چیز جالبی نیست و عصبیش کردی بعدشم گیر دادی به یه موضوع و خودت حرفو گذاشتی تو دهنش اونم عصبی بوده از حرفات طبیعیه رفتارش  خیانت نیست یکم اروم باش فقط 

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

چقد لوس و بچه ایوالا خودت اول شروع کردی گفتی فلانیو دوست دارم!!!!اونم همینو گفتچطور تو بگی توبه اون ...

من الکی میگفتم خودشم می‌فهمید تازه یه چند تا بازیگر خارجی ام گقتم دوست دارم ولی اون واقعی بود دختر عمش واقعی بود! دختر عمش رفتاراش رو مخم بود تاپیک قبلی رفتاراشو توضیح دادم 

روش حساس بودم ازش بدم میومد اومد باهاش به من خیانت کرد! عصبی میشم از دستش 

وقتی بهم محبت کنه یا نزدیکم بشه یاد این کارش میوفتم عصبی میشم باهاش دعوا میکنم دارم دیوونه میشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودت اول داشتی راجبه گذشته و یه ادم هرچندخیالی اول حرف میزدی عزیزم اینم چیز جالبی نیست و عصبیش کرد ...

خوش بحالت دانشجو  دندون پزشکی 

خودت میدونی فضای بیمارستان صمیمیه درسته؟ شوهر منم تو بیمارستان کار میکنه خیلی باهم صمیمی اند من یکبار نشده بهش بگم با همکارات حرف نزن عکس نگیر! ولی حتما یه چیزی حس کردم ازطرف دختر عمش که اسمشو بردم اونم پرو پرو اومد عکسشو اینجوری گفت بعدشم فحش داد به من! بخاطر اون اتیقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40