2777
2789

یه روز دعوا کردیم من میگفتم الکی آره فلانی از من خوشش میومد فلانی اینطور اونطور فلانی رو منم دوست دارم از خودمم تعریف الکی میکردم از رو خامی.. 

اونم سرش تو لپ تاپ بود حرصم گرفت تنها چیزی ک یادم اومد گفتم عکس دخترعمتو و خودتو حذف کن چه دلیلی داره عکس تو و اون تو این خراب شده باشه حتما چیزی بینتون هست از اول میدونستم مشخص بود چون دختر عمت از من بدش میاد

اونم عصبی شد فحش داد بهم یه فحش زشت! و آخرم گفت آره دوسش دارم دلم میخواد عکسمون تو لپ تاپ باشه به توام هیچ ربطی نداره

اون روز با شنیدن این حرفاش انگار غرورم شکست انگار قلبم شکست نمیدونستم باور کنم یا بگم عصبی بوده خودمو اروم کنم ازش توقع نداشتم فقط آروم رفتم اتاق تا چند روز بیرون نمیومدم از خودم از خونمون از خودش از همه بدم میومد چشمم به گوشیم میوفتاد حالم بهم میخورد

اصلا باورم نمیشد

فقط گریه میکردم حس خیانت داشتم آخه رفتارای دختر عمشم خیلی رو مخمه همیشه تاپیک قبلی رفتاراش رو گفتم 

از اینکه بخاطر اون اینجوری بهم گفت متنفرم این کارش خیانت بود! 

بعدش که کم کم بهتر شدیم حرف زدیم باهم بهش گفتم واقعی خیانت کردی؟ گفت نه دور سرت بگردم خیانت نکردم اون روز عصبیم کردی 

ولی من نمیتونم ببخشمش عصبی میشم از دستش اونم بخاطر اینکخ ثابت کنه چیزی نیست تمام عکسای دختر عمش و خانواده عمش رو حذف کرد ولی من باورم نمیشه و فراموش نمیکنم ازش متنفر شدم رفتم تمام عکسای خودمم از لپ تاپ و گوشیش پاک کردم شما بودین می‌بخشیدین؟ این کارش خیانت بود دیگه!! خیانت شاخ و دم که نداره! 

عصبی میشم یادش میوفتم دوباره باهاش دعوا میکنم شما بودین چکار میکردین 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭تیکر کنکور شاید شد اینبار🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همینطوری ادامه بده تا واقعی بهت خیانت کنه

مگه این خیانت نبود؟؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متوجه نشدم اول تاپیکت می گفتی از کی خوشت میومده?

همینطور یه پسره ای رو الکی گفتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پاراگراف اول ک حرفای خودتو بهش نوشتی ، مثل همون جملات اون به خودت هست، دیگه اگر خیانت محسوب بشه دوجا ...

یعنی چی متوجه نشدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وااااا

یعنی قبل شما نباید کسی و دوست میداشت؟ 

چرا انقد سلطه گرید. بعضی، چیزا ریتم زندگی هست باید بپذیریش

این با خیانت فرق داره

بیچاره عکساروهم ک پاک کرده

برا گذشته رو مخ شوهرت نرو

عزیزم ببخشید ولی چرا ما خانما اینجوریم

خودت شروع کردی ، خودت پا رو دم شیر گذاشتی و حرف درست کردی، بعد ک اون بیچاره از رو عصبانیت و حرص ی چیزی میگه، میگی ناراحت شدم غرورم شکست؟؟؟؟

انتظار داشتی وسط اون همه حرفات ،بیاد بگه قربونت بشم گوربابلی دختر عمم و...؟؟؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا شما رفتی رو مخش بیچاره عصبانی شده یه چیزی گفته

نه عزیزم اگه خیلی منو دوست داشت اینکار نمی‌کرد اینم خیانته متنفرم از دختر عمش 

بخاطر اون احمق جلوی من واستاد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی چی متوجه نشدم

خودت الکی گفتی فلانی رو دوست دارم و این حرفا، اونم در جواب گفته آره منم فلانی رو دوست دارم، حرفاتون بهم مثل هم بوده

وقتی کسی داره غرق میشه'، زمان مناسبی نیست که بخای شنا یادش بدی 🍕

نه عزیزم اگه خیلی منو دوست داشت اینکار نمی‌کرد اینم خیانته متنفرم از دختر عمش بخاطر اون احمق جلوی من ...

بخدا داری الکی برای خودت مشکل درست میکنی و کاری میکنی شوهرت به دختر عمش حساس بشه از من گفتن بود

وااااایعنی قبل شما نباید کسی و دوست میداشت؟ چرا انقد سلطه گرید. بعضی، چیزا ریتم زندگی هست باید بپذیر ...

نه نباید دوست داشته باشه 

کجاش با خیانت فرق میکنه اینم خیانته چجوری ثابت کنم! اون با این کارش میخواست خیانت کنه لج منو در بیاره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40